Service

Autamme sähköön, lämpöön, veteen ja ilmanvaihtoon liittyvässä käytössä ja kunnossapidossa. Teemme myös taloteknisiä muutostöitä.
Olemme siellä missä sinäkin
Mikään tehtävä ei ole liian iso tai pieni
Tarvitset vain yhden toimittajan – me tiedämme kaiken urakoinnista ja huollosta
Teemme sen, minkä lupaamme, seuraamme aikaamme ja kehitämme itseämme jatkuvasti

Bravidan Service-palvelut

Huoltosopimus Bravidan kanssa helpottaa kiinteistön omistajan ja isännöitsijän elämää. Säännöllisten tarkastusten ja huoltojen ansiosta Bravida voi auttaa vähentämään käyttökustannuksia ja samalla parantamaan käyttövarmuutta.

Bravidan huolto huolehtii:

  • käytöstä ja ennaltaehkäisevästä kunnossapidosta
  • korjaavasta kunnossapidosta
  • suunnitellusta kunnossapidosta
  • pienimuotoisesta uudisrakentamisesta ja paikallisista muutoksista

Tyypillisiä huoltotehtäviä ovat esimerkiksi sähkölaitteistojen tarkastukset, vesi- ja lämpölaitteistojen huollot tai vaihdot ja ilmanvaihtojärjestelmien huollot.

Teemme myös energiaoptimointeja, joissa analysoimme kiinteistön energiankulutuksen ja suoritamme esimerkiksi käytön optimoinnin tai teemme energiaa ja rahaa säästäviä asennuksia.

Tekniset osa-alueemme

Teemme sähköön, lämpöön, veteen ja ilmanvaihtoon liittyviä huoltotöitä kaikenlaisille kiinteistöille. Lisäksi tarjoamme kiinteistöjen teknisiä palveluja sekä huollamme turvallisuus-, sprinkleri- ja jäähdytysjärjestelmiä.

Maan laajuiset huoltosopimukset: kaikki laitteistot samalla kertaa

Bravida tarjoaa myös koko maan kattavia huoltosopimuksia. Bravida toimii Pohjoismaissa 140 paikkakunnalla, joten voimme huolehtia isojen asiakkaiden kaikkien kiinteistöjen ja laitosten käytöstä ja huollosta. Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä paikalliseen Bravida toimistoon.

Tehokas urakointi luo energiasäästöä

Tarvitsetko apua putkiasennuksiin? Vanhojen sähköasennusten tarkistamiseen? Toimiston ilmanvaihtojärjestelmän vaihtoon? Autamme sinua löytämään ratkaisuja, jotka ovat kustannustehokkaita, luotettavia ja ympäristöystävällisiä.