Urakointi

Olemme ammattilaisia asentamaan ja uudistamaan sähkö-, LV- ja IV-ratkaisuja kaikenlaisiin kiinteistöihin.
Olemme siellä missä sinäkin
Mikään tehtävä ei ole liian iso tai pieni
Tarvitset vain yhden toimittajan - me tiedämme kaiken urakoinnista ja huollosta
Teemme sen, minkä lupaamme, seuraamme aikaamme ja kehitämme itseämme jatkuvasti

Urakointi Bravidalla

Tavallisia asennuksia...

Tarvitsetko apua putkiasennuksiin? Vanhojen sähköasennusten tarkistamiseen? Toimiston ilmanvaihtojärjestelmän vaihtoon? Suurin osa Bravidan asennustehtävistä on yksinkertaisia – oli sitten kyse yksittäisestä teknisestä asiasta tai useita erilaisia asennuksia sisältävästä kokonaisratkaisusta. Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä Bravida toimistoon.

...ja isoja, monimutkaisia projekteja

Olemme mukana myös isoissa ja monimutkaisissa projekteissa, kuten sairaalan uusien leikkaussalien rakentamisessa. Lähdemme mielellämme mukaan varhaisessa vaiheessa, jotta voimme ottaa kokonaisvastuun kaikista asennustöistä omilla teknisillä osa-alueillamme. Voimme myös vastata projektin teknisten osa-alueiden koordinoinnista.

Tekniset osa-alueemme

Asennamme ja uudistamme sähkö-, LV- tai IV-ratkaisuja kaikenlaisiin kiinteistöihin. Autamme myös turvallisuuteen, sprinklereihin ja jäähdytykseen liittyvissä ratkaisuissa ja tuomme asiakkaillemme ratkaisuja, jotka ovat kustannustehokkaita, luotettavia ja ympäristöystävällisiä.

Huolto pidentää ikää

Jatkuvan ylläpidon, valvonnan ja huollon ansiosta teknisten järjestelmien elinikää voidaan jatkaa ja juoksevia käyttökustannuksia vähentää. Bravida tarjoaa korkealaatuisia ja tehokkaita huollon ja ylläpidon ratkaisuja.