Palvelusta

Rooli: Huoltoasentaja

Hae viimeistään: 29.6.2024

Missä: Pirkanmaa

Hae nyt!

Kunnossapitosasentaja

Miltä kuulostaisi työ talotekniikan monipuolisimmassa yrityksessä?

Kaipaatko vakaata työnantajaa ja rentoa porukkaa, jossa työkaverit auttavat ja kuuntelevat? Hienoa, sillä meillä on sinulle paikka auki!

Haemme kunnossapitoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Akaan prosessiteollisuuden yksikköön. Sähkö-/automaatiopuolen kunnossapitoasentajana hoidat sähkö- ja automaatiolaitteiden kunnossapito-, ennakkohuolto- ja korjaustehtäviä. Tehtävän huolellinen hoitaminen edellyttää hyvän asenteen lisäksi teknistä osaamista ja asiakaspalveluhenkisyyttä. 
 
Kuka olet?

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Sinulle on jo karttunut kokemusta sähköasennus- ja kunnossapitotehtävistä.
Tehtävässä menestyminen vaatii tuotantoprosessin, automaatiolaitteiden sekä työvälineiden tuntemusta ja niiden kehittämisvalmiutta. Työssä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa, tyydyttävää englannin kielen taitoa sekä sähköpiirustusten lukutaitoa.
Odotamme, että olet halukas tarvittaessa päivystämään tai osallistua vuorotyötyöskentelyyn.

Vastineeksi työpanoksestasi tarjoamme sinulle Suomen parhaimman työterveyshuollon sekä lukuisia etuja työsuhdepolkupyörästä lounas-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietuun. Lisäksi olet oikeutettu työkyky- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksiin.

Asiakkaamme saavat meiltä palveluita ja kokonaisratkaisuja mm. sähkö-, lämpö-, vesi-, ilmastointi- ja jäähdytystekniikassa. Tarjontaamme kuuluu talotekniikan koko elinkaari suunnittelusta asennukseen, käyttöön ja ylläpitoon. Kestävät ratkaisut ovat tulevaisuutemme lähtökohta, ja ne ovat keskeisiä kaikelle toiminnallemme. Sen vuoksi otamme vastaan haasteen luoda kiinteistöjä, joissa ihmiset voivat elää kestävästi - nyt ja tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko?
Hae nyt sillä palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä

Hyvällä kiinteistöllä on merkitystä. Siksi Bravida. Olemme Pohjoismaiden johtava kestävien kokonaisratkaisujen toimittaja service- ja urakointipalveluissa. Autamme asiakkaitamme luomaan toimivia ja kestäviä kiinteistöjä. Bravidan pitkän aikavälin tavoitteena on ilmastoneutraali toiminta koko arvoketjussa vuoteen 2045 mennessä. Meillä on 14 000 työntekijää ja toimintaa noin 190 paikkakunnalla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Bravidan osake on noteerattu Tukholman Nasdaq-pörssissä. www.bravida.fi

Yhteyshenkilöt

Janne Jokinen

janne.jokinen@bravida.fi 0405349675
Hae nyt!