Palvelusta

Rooli: LV-asentaja

Hae viimeistään: 19.6.2024

Missä: Uusimaa

Jyrki Harju

Yksikön päällikkö

jyrki.harju@bravida.fi +358 444938797
Hae nyt!

LVI-asentaja

Voisitko sinä olla uusi tiimimme jäsen mahtavassa porukassamme?

Bravida Finland Oy hakee LVI-asentajia Helsingin LVI-huoltoon huolto-, pientyö-, pienkorjaus- ja päivystysluontoisiin töihin.

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön ja mielenkiintoisia tehtäviä. Bravida tuo kiinteistöihin eloa tehokkaiden ja ympäristöystävällisten asennusten avulla. Palveluksessamme sinulla on tilaisuus kehittyä ja kasvaa konsernin sisällä.

Kuka olet

Toivomme, että sinulla on LV-asentajan tai muun vastaavan talotekniikka-alan koulutus. Sinulle on jo karttunut usealta vuodelta kokemusta putkiasennustehtävistä. Osaat tehdä erityisesti LVI-servicen töitä sisältäen huollot, korjaukset ja servicen pienkorjaustyöt.
Olet asiakaspalveluhenkinen ja organisointikykyinen, ja sinulla on voimassa oleva tulityö- sekä  työturvallisuuskortti. Hitsaustaito luetaan tehtävässä eduksi.

Työ on päivystystyötä ja työssä tarvitaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn, sekä sitoutumista sovittuihin aikatauluihin.

Vastineeksi työpanoksestasi tarjoamme sinulle Suomen parhaimman työterveyshuollon sekä lukuisia etuja työsuhdepolkupyörästä lounas-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietuun. Lisäksi olet oikeutettu työkyky- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksiin.

Asiakkaamme saavat meiltä palveluita ja kokonaisratkaisuja mm. sähkö-, lämpö-, vesi-, ilmastointi- ja jäähdytystekniikassa. Tarjontaamme kuuluu talotekniikan koko elinkaari suunnittelusta asennukseen, käyttöön ja ylläpitoon. Kestävät ratkaisut ovat tulevaisuutemme lähtökohta, ja ne ovat keskeisiä kaikelle toiminnallemme. Sen vuoksi otamme vastaan haasteen luoda kiinteistöjä, joissa ihmiset voivat elää kestävästi - nyt ja tulevaisuudessa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja laita hakemuksesi 19.6.2024 mennessä!

 

Hyvällä kiinteistöllä on merkitystä. Siksi Bravida. Olemme Pohjoismaiden johtava kestävien kokonaisratkaisujen toimittaja service- ja urakointipalveluissa. Autamme asiakkaitamme luomaan toimivia ja kestäviä kiinteistöjä. Bravidan pitkän aikavälin tavoitteena on ilmastoneutraali toiminta koko arvoketjussa vuoteen 2045 mennessä. Meillä on 14 000 työntekijää ja toimintaa noin 190 paikkakunnalla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Bravidan osake on noteerattu Tukholman Nasdaq-pörssissä. www.bravida.fi

Yhteyshenkilöt

Jyrki Harju

Yksikön päällikkö

jyrki.harju@bravida.fi +358 444938797
Hae nyt!