Pohjoismainen työturvallisuusviikko

Bravidalla on selkeä työympäristöön liittyvä nollavisio – pyrimme siihen, ettei yksikään Bravidan työntekijä sairastu fyysisesti tai psyykkisesti työnsä takia. Bravida järjestää vuosittain turvalliseen työkulttuuriin keskittyvän työsuojeluviikon kaikissa Pohjoismaissa.

Työsuojeluviikkoon osallistuvat kaikki työntekijät, ja sen aikana järjestämme työterveyteen ja -turvallisuuteen liittyviä toimintoja ja keskusteluja. Näin voimme lisätä tietämystä, jota voimme hyödyntää vuoden ympäri.

– Kaikki Bravidan työntekijät vastaavat yhteisesti turvallisen ja viihtyisän työpaikan edistämisestä. Siksi on tärkeää, että kaikki osallistuvat – asentajat, esimiehet ja muut työntekijät. Työsuojeluviikko on hyvä tilaisuus tutustua tarkemmin juuri työsuojelukysymyksiin, ja kyseessä on yksi tärkeimmistä osa-alueista, joiden kanssa on tehtävä töitä päivittäin vuoden ympäri, sanoo Bravida Finlandin työsuojelupäällikkö Samuel Enkvist.

Vuoden 2019 teema: Työturvallisuutemme on hoitamattomien turvallisuushavaintojen summa – jos havaitset riskin, puutu siihen!

4905 Banner FI (307x167).jpg

Vaaratilanteiden ja työtapaturmien määrän vähentämiseksi me luomme kulttuurin, jossa huolehdimme toisistamme. Sen teemme uskaltamalla puuttua tilanteisiin, joissa havaitsemme jonkun toimivan ohjeiden vastaisesti. Työsuojelun teemaviikon aikana panostamme erityisesti näihin asioihin.