Bravida tekee yhteistyötä WaterAid-järjestön kanssa

Puhtaan veden saanti on ihmisoikeus, joka on itsestään selvää Pohjoismaissa, joissa Bravida toimii. Se ei kuitenkaan ole sitä kaikkialla maailmassa. Yli 840 miljoonaa ihmistä eri puolilla maailmaa on vailla puhdasta vettä ja 2,3 miljardilla ihmisellä ei ole mahdollisuutta käyttää wc:tä.

Bravida asentaa elämiselle keskeistä tekniikkaa rakennuksiin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa ja auttaa siten varmistamaan, että Pohjoismaissa meillä on puhdas juokseva vesi keittiöissä, toimivat wc-tilat ja kylpyhuoneet. 

Mutta miten Bravida voi auttaa ihmisiä kauempana maissa, joissa ei tällä hetkellä ole puhdasta vettä saatavilla, wc-tiloja tai muita oleellisia toimintoja? 

WaterAidin tärkeää työtä

 

WaterAid on maailmanlaajuinen organisaatio, joka toimii köyhimmissä yhteisöissä, jotta kaikki ihmiset saisivat vettä ja paremman hygieniatason, mikä on perusedellytys kaikkien yhteiskuntien kehittymiselle. Heidän työtään tukemalla voimme avustaa elämiselle keskeisien toimintojen asentamisessa maissa, joissa emme suoranaisesti toimi. 

WaterAid toimittaa puhtaan veden ja vessojen puutteesta kärsiviin maihin perusapua, jota tarvitaan toimivien yhteiskuntien kehittämiseen. Sellaisessa yhteiskunnassa kaikki saavat elää turvassa ja arvokasta elämää. Vesi on elinehto kaikelle elämälle maapallolla. Puhtaan veden ja hygienian puute ajaa ihmiset köyhyyden ja sairauksien noidankehään, jossa miljoonat lapset hukkaavat arvokasta aikaa likaisen veden kantamiseen sen sijaan että kävisivät koulua.

Kaikki valokuvat ovat Madagaskarilta, ja ne on ottanut WaterAidin valokuvaaja Ernest Randriarimalala. Kuvissa näkyy tanssiva Solo, vettä juova Raza, Ampahadimy Fokontanyn katolisen koulun oppilaita pesemässä käsiä ja vesiämpäriä kantava Solatiana.