Perustiedot

Tehtävä: LV-asentaja

Hae viimeistään: 31.7.2024

Alue: Pohjanmaa

Dennis Sundqvist

aluepäällikkö

dennis.sundqvist@bravida.fi 050 307 2117
Hae nyt!

LVI-asentaja

Haemme LVI-asentajaa service-yksikköön Vaasaan!

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön ja mielenkiintoisia tehtäviä. Bravida tuo kiinteistöihin eloa tehokkaiden ja ympäristöystävällisten asennusten avulla. Palveluksessamme sinulla on tilaisuus kehittyä ja kasvaa konsernin sisällä.

 

Työtehtäväsi

Työtehtävissäsi toimit LVI-asennus- ja huoltotehtävissä Vaasan ja Seinäjoen alueella. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja tapahtuvat pääosin asiakkaiden kiinteistöissä sisältäen:

  • LVI-asennus- ja huoltopuolen työtehtäviä
  • korjausta ja ylläpitoa.

 

Kuka olet?

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja voimassa oleva työturvallisuuskortti. Sinulle on karttunut vähintään kolmen vuoden työkokemus LVI-asennustehtävistä.

 

Jotta viihdyt ja onnistut Bravidalla, sinun on:

  • Oltava joukkuepelaaja. Bravidalla teemme tiimityötä. Ilmapiiri on avoin ja ystävällinen, ja autamme töissä toinen toisiamme.
  • Osattava johtaa itseäsi. Työntekijöiden osaaminen ja voima tekevät Bravidasta voittajajoukkueen. Jokainen työntekijä on tärkeä!
  • Pyrittävä aina kehittymään paremmaksi. Teemme joka päivä yhdessä töitä, jotta olemme vieläkin parempia siinä mitä teemme.
  • Oltava luotettava. Bravidalla työt tehdään huolellisesti. On tärkeää pitää kiinni sovituista aikatauluista, olla rehellinen ja lojaali ja pitää lupauksensa.

Vastineeksi työpanoksestasi tarjoamme sinulle Suomen parhaimman työterveyshuollon sekä lukuisia etuja työsuhdepolkupyörästä lounas-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietuun. Lisäksi olet oikeutettu työkyky- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksiin. Bravidalla teemme tiimityötä. Meillä on töissä kivaa yhdessä. Autamme toisiamme ja ilmapiirimme on avoin ja ystävällinen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että haluamme huolehtia sinusta työntekijänä. Olemme vakuuttuneita siitä, että viihtyminen, terveys ja turvallisuus ovat tärkeitä yrityksen menestymisen kannalta.

 

Kun sinä kehityt, mekin kehitymme 

Kehittymisesi on meille tärkeää, ja Bravidalla saat hyvät mahdollisuudet kehittyä. Bravida on suuri yritys, jossa voit kehittää teknisiä taitojasi ja vaihtaa työtehtäviä tai toimipistettä. 

 

Kiinnostuitko?

Viimeinen hakupäivä tähän tehtävään on 31.7.2024, mutta palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Hyvällä kiinteistöllä on merkitystä. Siksi Bravida. Olemme Pohjoismaiden johtava kestävien kokonaisratkaisujen toimittaja service- ja urakointipalveluissa. Autamme asiakkaitamme luomaan toimivia ja kestäviä kiinteistöjä. Bravidan pitkän aikavälin tavoitteena on ilmastoneutraali toiminta koko arvoketjussa vuoteen 2045 mennessä. Meillä on 14 000 työntekijää ja toimintaa noin 190 paikkakunnalla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Bravidan osake on noteerattu Tukholman Nasdaq-pörssissä. www.bravida.fi

Yhteyshenkilöt

Dennis Sundqvist

aluepäällikkö

dennis.sundqvist@bravida.fi 050 307 2117
Hae nyt!