Perustiedot

Hae viimeistään: 4.8.2024

Alue: Varsinais-Suomi

Hae nyt!

Projektipäällikkö LVI

Etsimme joukkoomme Turun alueelle LVI-projektipäällikköä

Toimintamme kehittyessä ja tilauskantamme kasvaessa etsimme joukkoomme LVI-urakoinnin ammattilaista toimimaan Turun talousalueen uudis- ja saneeraushankkeiden LVI-projektipäällikkönä.

Työtehtävissäsi vastaat:

  • LVI-urakoiden toteutuksesta uudis- ja saneerauskohteissa, huolehdit siitä että  projektit viedään loppuun saakka.
  • Suunnittelet ja koordinoit urakkatöitä sekä huolehdit materiaalihankinnoista ja niiden kilpailutuksesta

 

Kuka olet?

Etsimme Sinua, jolla on tehtävään sopiva koulutus (esim. insinööri tai rakennusmestari).  Toivomme, että sinulla on vähintään viiden vuoden työkokemus putki- ja/tai IV-urakoinnista, sekä hyvä tekninen osaaminen rakennusten LVI-järjestelmistä. Työssä tarvitaan myös hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä asiakaslähtöistä ajattelua. Projektien johtamisosaaminen, sekä hyvät tietotekniset taidot projektien hallintaohjelmistoissa ja dokumentaatiossa ovat ominaisuuksia, joita arvostamme. KVV- ja/tai IV-työnjohtajan luvat tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa ovat välttämättömät.

Vastineeksi työpanoksestasi tarjoamme sinulle Suomen parhaimman työterveyshuollon sekä lukuisia etuja työsuhdepolkupyörästä lounas-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietuun. Lisäksi olet oikeutettu työkyky- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksiin. Bravidalla teemme tiimityötä. Meillä on töissä kivaa yhdessä. Autamme toisiamme ja ilmapiirimme on avoin ja ystävällinen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että haluamme huolehtia sinusta työntekijänä. Olemme vakuuttuneita siitä, että viihtyminen, terveys ja turvallisuus ovat tärkeitä yrityksen menestymisen kannalta.

Tule osaksi menestystarinaamme rentoon ammattitiimiin. Ota rohkeasti yhteyttä! Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hyvällä kiinteistöllä on merkitystä. Siksi Bravida. Olemme Pohjoismaiden johtava kestävien kokonaisratkaisujen toimittaja service- ja urakointipalveluissa. Autamme asiakkaitamme luomaan toimivia ja kestäviä kiinteistöjä. Bravidan pitkän aikavälin tavoitteena on ilmastoneutraali toiminta koko arvoketjussa vuoteen 2045 mennessä. Meillä on 14 000 työntekijää ja toimintaa noin 190 paikkakunnalla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Bravidan osake on noteerattu Tukholman Nasdaq-pörssissä. www.bravida.fi

Yhteyshenkilöt

Janne Kauppinen

janne.kauppinen@bravida.fi +358503442773
Hae nyt!