Perustiedot

Hae viimeistään: 4.8.2024

Alue: Keski-Suomi

Harri Sippula

Aluejohtaja

harri.sippula@bravida.fi 0503859166
Hae nyt!

Projektipäällikkö/Asennuspäällikkö Sähkö

Sähkön Projektipäällikkö/Asennuspäällikkö Jyväskylään

Haluaisitko kehittyä? Saatko energiaa vaihtelevasta ja nopeatempoisesta työstä mukavassa ympäristössä? Meillä saat vastuuta ja pystyt käyttämään osaamistasi sekä ylittämään asiakkaan odotukset. 

Asennuspäällikön/Projektipäällikön tehtävä Bravidalla on täynnä mielenkiintoisia haasteita. Yksikään päivä ei ole samanlainen! Työtehtävissäsi vastaat: 

  • Sähköprojektien aika- ja kustannusseurannasta 
  • Projektin hankintojen kilpailuttamisesta
  • Toimit esihenkilötehtävissä projektin asentajille

Hoidat tuloksekkaasti projekteja tiimisi ja yhteistyökumppaneidemme avulla.

Etsimme Sinua, jolla on tehtävään sopiva koulutus ja vahva kokemus alan tehtävistä. Menestyksen avaimet edellyttävät: 

  • Sähköinsinöörin/sähköteknikon koulutusta tai muuta vastaavaa tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • kokemusta erilaisten sähköasennusprojektien vetämisestä
  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä asiakaslähtöistä ajattelua
  • aktiivista ja tuloshakuista asennetta 

Työskentelytavaltasi olet oma-aloitteinen, vastuullinen, avoin ja yhteistyökykyinen. Sinulla on hyvät neuvottelu- ja verkostoitumistaidot.

Bravidalla olet yksi meistä 

Bravidalla teemme tiimityötä. Meillä on töissä kivaa yhdessä. Autamme toisiamme ja ilmapiirimme on avoin ja ystävällinen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että haluamme huolehtia sinusta työntekijänä. Olemme vakuuttuneita siitä, että viihtyminen, terveys ja turvallisuus ovat tärkeitä yrityksen menestymisen kannalta.

Kun sinä kehityt, mekin kehitymme 

Kehittymisesi on meille tärkeää, ja Bravidalla saat hyvät mahdollisuudet kehittyä. Bravida on suuri yritys, jossa voit kehittää teknisiä taitojasi ja vaihtaa työtehtäviä tai toimipistettä. 

Kiinnostuitko?

Laita hakemuksesi tulemaan heti, sillä luemme sen jo hakuaikana. Tiedusteluihin työpaikasta vastaa Harri Sippula 15.7 - 19.7.2024 välisen ajan. Harrin tavoitat numerosta  0503859166

Hyvällä kiinteistöllä on merkitystä. Siksi Bravida. Olemme Pohjoismaiden johtava kestävien kokonaisratkaisujen toimittaja service- ja urakointipalveluissa. Autamme asiakkaitamme luomaan toimivia ja kestäviä kiinteistöjä. Bravidan pitkän aikavälin tavoitteena on ilmastoneutraali toiminta koko arvoketjussa vuoteen 2045 mennessä. Meillä on 14 000 työntekijää ja toimintaa noin 190 paikkakunnalla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Bravidan osake on noteerattu Tukholman Nasdaq-pörssissä. www.bravida.fi

Yhteyshenkilöt

Harri Sippula

Aluejohtaja

harri.sippula@bravida.fi 0503859166
Hae nyt!