Perustiedot

Hae viimeistään: 4.8.2024

Alue: Varsinais-Suomi

Hae nyt!

Putkiasentaja

Bravida Finland Oy hakee putkiasentajaa Turkun seudulle

Toimintamme kehittyessä etsimme joukkoomme LVI-urakoinnin ammattilaista toimimaan Turun talousalueen uudis- ja saneeraushankkeiden LVI-/putkiasentajana.

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön ja mielenkiintoisia tehtäviä. Bravida tuo kiinteistöihin eloa tehokkaiden ja ympäristöystävällisten asennusten avulla. Palveluksessamme sinulla on tilaisuus kehittyä ja kasvaa konsernin sisällä.

Työtehtäväsi

Työtehtävissäsi toimit putkiasentajana Turun alueella. Työ on uudis- ja saneeraushankkeiden (sekä toimitilakohteet että asuinkiinteistöt) putki- ja IV-urakoiden projekteihin liittyviä tehtäviä.

Kuka olet?

Toivomme, että sinulla on LV-asentajan tai muun vastaavan talotekniikka-alan koulutus. Sinulle on karttunut kokemusta putkiasennuksista jo vähintään viiden vuoden ajalta. Eduksi katsomme teknisen osaamisen ja ymmärryksen rakennusten LVI-järjestelmistä, sekä niiden toteuttamisesta.

Vastineeksi työpanoksestasi tarjoamme sinulle Suomen parhaimman työterveyshuollon sekä lukuisia etuja työsuhdepolkupyörästä lounas-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietuun. Lisäksi olet oikeutettu työkyky- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksiin. Bravidalla teemme tiimityötä. Meillä on töissä kivaa yhdessä. Autamme toisiamme ja ilmapiirimme on avoin ja ystävällinen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että haluamme huolehtia sinusta työntekijänä. Olemme vakuuttuneita siitä, että viihtyminen, terveys ja turvallisuus ovat tärkeitä yrityksen menestymisen kannalta.

Tietoa Bravidasta

Bravida on johtava sekä urakoinnin että sähkö-, LV- ja ilmanvaihto- palvelujen toimittaja. Lisäksi tarjoamme palveluja monilla erikoisaloilla: turvallisuus, sprinkleri, jäähdytys ja kiinteistön muut tekniset toiminnot.

Kiinnostuitko?

Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hyvällä kiinteistöllä on merkitystä. Siksi Bravida. Olemme Pohjoismaiden johtava kestävien kokonaisratkaisujen toimittaja service- ja urakointipalveluissa. Autamme asiakkaitamme luomaan toimivia ja kestäviä kiinteistöjä. Bravidan pitkän aikavälin tavoitteena on ilmastoneutraali toiminta koko arvoketjussa vuoteen 2045 mennessä. Meillä on 14 000 työntekijää ja toimintaa noin 190 paikkakunnalla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Bravidan osake on noteerattu Tukholman Nasdaq-pörssissä. www.bravida.fi

Yhteyshenkilöt

Teuvo Mäkelä

teuvo.makela@bravida.fi +358 504700106
Hae nyt!