Perustiedot

Tehtävä: Sähköasentaja

Hae viimeistään: 28.7.2024

Alue: Pohjois-Pohjanmaa

Hae nyt!

Sähköasentaja

Tule mukaan meidän loistavaan porukkaan!

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön ja mielenkiintoisia tehtäviä. Bravida tuo kiinteistöihin eloa tehokkaiden ja ympäristöystävällisten asennusten avulla. Palveluksessamme sinulla on tilaisuus kehittyä ja kasvaa konsernin sisällä.

 

Työtehtäväsi

Työtehtävissäsi toimit sähköasennustehtävissä tehtailla ja uudisrakennuksissa. Sinulla on vähintään vuoden kokemus sähköasennustehtävistä sekä alan ammattitutkinto.

 

Tietoa Bravidasta

Bravida on johtava sekä urakoinnin että sähkö-, LV- ja ilmanvaihto- palvelujen toimittaja. Lisäksi tarjoamme palveluja monilla erikoisaloilla: turvallisuus, sprinkleri, jäähdytys ja kiinteistön muut tekniset toiminnot.

Vastineeksi työpanoksestasi tarjoamme sinulle Suomen parhaimman työterveyshuollon sekä lukuisia etuja työsuhdepolkupyörästä lounas-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietuun. Lisäksi olet oikeutettu työkyky- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksiin. Bravidalla teemme tiimityötä. Meillä on töissä kivaa yhdessä. Autamme toisiamme ja ilmapiirimme on avoin ja ystävällinen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että haluamme huolehtia sinusta työntekijänä. Olemme vakuuttuneita siitä, että viihtyminen, terveys ja turvallisuus ovat tärkeitä yrityksen menestymisen kannalta.

 

Kun sinä kehityt, mekin kehitymme 

Kehittymisesi on meille tärkeää, ja Bravidalla saat hyvät mahdollisuudet kehittyä. Bravida on suuri yritys, jossa voit kehittää teknisiä taitojasi ja vaihtaa työtehtäviä tai toimipistettä. 

 

Kiinnostuitko?

Viimeinen hakupäivä tähän tehtävään on 28.7.2024, mutta palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Hyvällä kiinteistöllä on merkitystä. Siksi Bravida. Olemme Pohjoismaiden johtava kestävien kokonaisratkaisujen toimittaja service- ja urakointipalveluissa. Autamme asiakkaitamme luomaan toimivia ja kestäviä kiinteistöjä. Bravidan pitkän aikavälin tavoitteena on ilmastoneutraali toiminta koko arvoketjussa vuoteen 2045 mennessä. Meillä on 14 000 työntekijää ja toimintaa noin 190 paikkakunnalla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Bravidan osake on noteerattu Tukholman Nasdaq-pörssissä. www.bravida.fi

Yhteyshenkilöt

Petteri Kaarlela

petteri.kaarlela@bravida.fi +358 4578378066
Hae nyt!