Pietarsaari

 • Käyntiosoite

  Teollisuustie 4
  68600 Pietarsaari

  Tervetuloa Bravidalle Pietarsaareen/ Kokkolaan

  Bravidalla Pietarsaaressa/Kokkolassa teemme sähköasennuksia, LV-urakointia, IV-urakointia sekä tarjoamme erilaisia turvallisuusratkaisuja. Toteutamme räätälöityjä asennusratkaisuja, toimitamme ja palvelemme - oli urakka minkä kokoinen tahansa.

  Alempaa löydät yhteystietomme; ota yhteyttä yhteyshenkilöihin ja kerro miten voimme auttaa juuri sinua. Löydät meidät Pietarsaaresta osoitteesta Teollisuustie 4.

  Haluaisitko työskennellä meillä? Ammattitaitoiset työntekijät ovat tärkein resurssimme ja etsimme jatkuvasti uusia. Lue lisää toiminnastamme ja avoimista työpaikoistamme täältä.

  • Aluejohtaja

   Jonas Björkskog

   Liiketoimintakehitys

   Jens Björkskog

   Yksikönjohtaja

   Mathias Björkell
  • Sähkö

   Sähköasennusratkaisuja, jotka lisäävät käyttövarmuutta

   Ammattitaitoiset sähköasentajamme mukauttavat asennusratkaisut tarpeidesi mukaan, ja valitsemme yhdessä sen toteutusmuodon, joka parhaiten sopii juuri sinun projektiisi. Toteutamme ratkaisuja, jotka ovat sekä parempia ympäristölle että kustannustehokkaita ja käyttövarmoja. Säännöllisillä huoltotöillä voimme ehkäistä käyttöhäiriöt ja muut ikävät yllätykset. 

   projektipäällikkö - Urakointi

   Anton Snellman

   Huolto - Service

   Robin Sundkvist

   Hankintapäälikkö

   Svante Sund
  • LV

   Toimivia lämpö- ja vesiratkaisuja

   Me Bravidalla kohtaamme työssämme usein eristämättömiä lämpövesiputkia ja huonosti toimivia tai vanhoja järjestelmiä, jotka kuluttavat turhaa energiaa. Siksi haluammekin tarjota ratkaisuja, jotka toimivat ilman katkoja sekä vähentävät energian- ja vedenkulutusta, aina kun siihen on mahdollisuus. LV-yksikkömme auttaa sinua kaikenlaisissa toimeksiannoissa - mikään projekti ei ole meille liian pieni tai suuri.

   Projektinhoitaja - Service

   Jonas Grankulla

   LVI hankinta

   Börje Häggblom
  • IV

   Ilmastointihuollot ja asennukset

   Ammattitaitoiset ilmanvaihtoasentajamme asentavat ja huoltavat kaikenlaisia ilmastointiratkaisuja. Esimerkkejä palveluistamme ovat ilmanvaihdon valvonta, säätämiset sekä säännölliset tarkastukset. Ilmanvaihtojärjestelmistä tulee helposti energiasyöppöjä, jollei niiden toimivuutta tarkasteta eikä niitä puhdisteta säännöllisesti. Ilmastointihuoltomme puhdistaa ilmanvaihtokanavat sekä tarkastaa suodattimet ja hoitaa mahdolliset suodattimien vaihdot. 

   LV-projektinhoitaja - Urakointi

   Joakim Löfs

   huoltojohtaja - Service

   Patrik Vikström
  • Turvallisuus

   Monipuoliset turvallisuusratkaisut

   Bravida tarjoaa turvallisuusratkaisuja kuten järjestelmähallinnointia, pilvipalveluja, kameravalvontaa sekä avainkorttilukkoja. Suunnittelun ja asennusten jälkeen tarjoamme myös palvelusopimuksia, jotka takaavat että asennetulla laitteella on aina päivitetty ohjelma.

   Ota yhteyttä yhteyshenkilöömme, ja kartoitamme yhdessä millainen ratkaisu sopii juuri sinun tarpeisiisi.

   yksikön johtaja

   Robin Sundkvist
  • Sprinkleri

   Sprinkleri

   Sammutusjärjestelmä - pitää palon hallinnassa tai sammuttaa sen ennen palokunnan saapumista

   Paloturvallisuus on meille tärkeää. Bravidan kokeneet suunnittelijat auttavat sinua sprinklerijärjestelmien suunnittelemisessa ja asentamisessa. Tarjoamme ratkaisuja jotka ovat sekä kustannustehokkaita että mukautettuja juuri sinun toimialallesi. 

   Automaattiset sammutuslaitteistot:
   - vesisprinkleri
   - korkeapainevesisumu
   - matalapainevesisumu

   Automaattinen sammutuslaitteisto pitää palon hallinnassa tai sammuttaa sen 98 %:ssa tapauksista - mikä on parempi kuin millään muulla palontorjuntakeinolla saavutettu tulos. 

   Aluejohtaja

   Jonas Björkskog

   Yksikön päällikkö

   Mika Hyväri