Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttäjäkokemustasi. Evästeet

Yhteystiedot

Postiosoite

284 34 Perstorp

Käyntiosoite

Verkstadsgatan 12

Puhelin

0435-77 95 40

Elektriker i Perstorp

Välkommen till Bravida prenad I Perstorp

Bravida i Perstorp har elektriker som vet hur el ska installeras på rätt sätt för att förebygga kortslutningar eller strömavbrott. Vi drar kablar och byter dosor samt optimerar dina anläggningar med nya smarta lösningar. Med noga anpassning efter våra kunders behov får du installationer som lever upp till specifika krav och belastningar. Vi prioriterar energieffektiva lösningar, för en låg elförbrukning och hög kapacitet.

EL

Våra elektriker

Med moderna verktyg och säkra metoder installerar våra elektriker diverse elanläggningar och vi hanterar i princip allt som är strömförande. När du kopplar in din elektronik ska du vara säker på att det som finns bakom väggen håller hög kvalitet och tål den belastning du utsätter anläggningen för. Om du upptäcker fel i dina elanläggningar, eller om du helt enkelt vill vara säker på att allting fungerar som det ska, kan våra elektriker utföra besiktningar, med felsökningar och eventuella åtgärder.

Yhteyshenkilöt

Joakim Leijon Avdelningschef

Service

Noggrann service

Bravida har för vana att inte lämna våra kunder i sticket. Vi följer upp våra arbeten med noggranna kontroller och en gedigen elservice. Med regelbundna kontroller och optimeringar bibehåller du en elanläggning av högsta kvalitet. På så sätt ser vi till att hålla nere dina elkostnader och samtidigt minska riskerna för olyckor. Ta hand om din elektronik och undvik onödiga fel med Bravidas servicetjänster.

Yhteyshenkilöt

Bengt Hansson Servicechef
Oskar Svärd Serviceledare

Installation

Elinstallationer

När du planerar att bygga ett nytt kontorslandskap eller vill förverkliga dina husdrömmar med en totalrenovering av en gammal fastighet, gör du dig själv en god tjänst om du anlitar oss på Bravida redan från början. Vi är vana vid att arbeta efter projekteringar och förverkligar dina idéer med hållbara installationer. För oss är inga elarbeten för små eller för stora. 

Yhteyshenkilöt

Thomas Ållemark Filialchef
Lennart Elander Projektledare