Yhteystiedot

Postiosoite

Fraktvägen 45B
190 60 Arlanda

Puhelin

018-65 00 60

Työtilaukset, vikailmoitukset ja tarjouspyynnöt

Päivystysnumero

Vardagar: 16:00-07:00
Helgdagar: dygnet runt

018-10 04 10

Jour och felanmälan - Säkerhet

0771-128 128

Arlanda

Välkommen till Bravida Arlanda

Vi har bred kompetens och står till tjänst när du behöver hjälp med diverse installationer, underhåll eller service av dina anläggningar. Vi hanterar allt från mindre hushåll till stora industrilokaler och tar fram anpassade lösningar för just dina behov. Välkommen att kontakta oss med frågor eller funderingar som rör dina befintliga system eller framtida projekt som kräver nya installationer.

Direktkontakt
Bravida Arlanda service
018-65 00 60

EL

Elinstallationer & elservice

Ett elnät måste underhållas och kvalitetssäkras både för din egen säkerhets och för miljöns skull. Bravida i Arlanda erbjuder minskad energiförbrukning genom effektiv elförsörjning.

 Våra elektriker utför elinstallationer och sköter allt från belysning till fibernät och larmsystem. Installationerna görs både i äldre byggnader och i nybyggnationer. Förutom att nyinstallera finns vi alltid till hands när dina elinstallationer sviktar. Vi rekommenderar att se över befintliga anläggningar med jämna mellanrum. Med vår elservice undviker du olyckor eller bränder och bibehåller stabila elanläggningar som du kan lita på. 

Yhteyshenkilöt

Tommy Northun Avdelningschef
Magnus Ringwall Projektledare - Service

vs

Installation & underhåll av VS

Ett av Bravidas viktigaste uppdrag är att energioptimera fastigheter och möta ökande krav på minskad energiförbrukning, bl.a. genom säkra och täta rörsystem. Våra rörmokare i Arlanda utför rörservice samt rörinstallationer och ser till att dina vatten- och värmerör håller tätt genom säkra och smarta lösningar. Med god service och kontinuerligt underhåll av dina VS-installationer sparar du energi och tar ansvar för miljön.

Yhteyshenkilöt

David Månsson Projektledare - Service

Ventilation

Service & installation av ventilationssystem

Undvik onödiga fukt- eller mögelskador med säkra ventilationssystem som håller luftfuktigheten på en rimlig nivå. Bravida i Arlanda har ventilationsmontörer som installerar smarta styr- och övervakningssystem för att du alltid ska andas frisk luft när du vistas inomhus. Vi anpassar våra ventilationslösningar för olika ändamål och erbjuder även ventilationsservice för att se över och åtgärda eventuella brister i dina befintliga system.

Yhteyshenkilöt

Tobias Wallerius Projektledare - Klimatservice
Johan Jakobsson Serviceledare

Kyla

Kylanläggningar

Vi effektiviserar och installerar kylanläggningar för allt från livsmedelshantering till ishallar. Som vanligt ligger vårt fokus på energioptimering och minskad miljöpåverkan. Våra kylmontörer underhåller och och installerar system för CO2, propan, ammoniak samt mer traditionella köldmedium. Genom regelbunden service ökar du driftsäkerheten och effektiviteten i din kylanläggning.

Yhteyshenkilöt

Eva Åkerlöf Serviceledare

Brand

Brandlarm

Bravida i Arlanda erbjuder säkra system för att skydda personer, lokaler och egendom mot bränder. Med självtestande brandlarmsdetektorer och högeffektiva brandlarmssystem utgör våra installationer en stor trygghet i vardagen. 

Yhteyshenkilöt

Peder Lassen Brandingenjör/Projektör El/Tele

Säkerhet

Säkerhet - passersystem & inbrottslarm

Med Bravidas egenutvecklade säkerhetsinstallationer bidrar vi till ökad säkerhet i ditt hem eller på din arbetsplats. Vi erbjuder passersystem, inbrottslarm och CCTV (kameraövervakning). Vi rekommenderar ett serviceavtal där vi underhåller och säkrar dina system kontinuerligt. Med Bravida som installatör lämnas ingenting åt slumpen.  

Yhteyshenkilöt

Per-Erik Årehed Försäljning och produktion