Klimatservice - Ventilation i Uppsala

På klimatservice jobbar vi med felsökning, reparation, modernisering och energieffektivisering inom ventilation och kyla.

För service och felanmälan


 

Vid övriga frågor, vänligen kontakta:

Energisnål ventilation

På Bravidas klimatservice jobbar vi med felsökning och reparation av olika komponenter. Vi föreslår förbättringar och vi energieffektiviserar din ventilationsanläggning så den drar mindre energi och håller över tid.  


Inom automation erbjuder vi bland annat:

 

  • Kompletta automationslösningar
  • Projektering och installation av teknik- och styrsystem
  • Energioptimering
  • Styrning av tekniksystem och installationer
  • Driftövervakning

Bättre inomhusklimat

Våra ventilationstekniker kan hjälpa till att skapa ett bättre inomhusklimat genom förebyggande service, styr- och reglerteknik och underhåll av ert ventilationssystem. Exempel på åtgärder är filterbyte, obligatorisk ventilationskontroll (OVK) samt service av aggregat, brandspjäll och fläktar.

Vill du göra energieffektiviseringar och få bättre inomhusluft på köpet?

Våra ventilationstekniker kan ta fram energibesparingar som passar just er fastighet. När du vet vad du kan spara, blir det lättare att planera och investera.

Vi dokumenterar med rapporter som uppfyller försäkringsbolagens och myndigheternas krav. Ibland räcker det med mindre åtgärder som byte av filter och rätt injustering av anläggningen.

Genom att göra rent luftkonditionering, kylar och frysanläggningar från smuts som hindrar luftflödet, kan du spara mycket pengar genom en lägre elräkning. Prata med våra duktiga ventilationstekniker så hittar vi den lösning som är bäst för er.