Bravida työpaikkana

Bravida on iso työnantaja, itse asiassa suurin sähkö-, LV- ja IV-alan työnantaja Pohjoismaissa. Siksi pystymme tarjoamaan paljon työntekijöillemme.

Monipuolista osaamista - enemmän mahdollisuuksia

Bravidalla on yli 13 000 henkilöä, jotka työskentelevät yhdessä. He ovat asentajia, projektipäälliköitä, palvelupäälliköitä, laskentainsinöörejä, johtajia, liiketoiminnan kehittäjiä ja talouden osaajia – ja he kaikki ovat alansa ammattilaisia. Yhdessä voimme tarttua mielenkiintoisiin ja teknisesti vaativiin toimeksiantoihin, joista harvat muut yritykset selviytyvät.

Lue lisää

Työpaikat

Bravidan työntekijät ovat ammattilaisia ja tekevät työnsä kunnolla. Haluaisitko tulla meille töihin? Hae jo tänään!

 • Arif Ismaili ja Rasmus Kekki työskentelevät arjessa tiiviisti yhdessä. Arif työskentelee Bravidalla oppisopimuksella ja Rasmus Arifin työpaikkaohjaajana. Arif aloitti työt oppisopimuksessa Bravidalla loppukesästä 2022 onnistuneen kesätyöjakson jälkeen. 

  ”Meille molemmille Bravidassa parasta on ehdottomasti hyvät työkaverit. Töissä voi olla myös kivaa” Arif ja Rasmus kertovat. 

  Lue koko uratarina täältä.

 • Milla Wikman sai innostuksen putkialaan työskenneltyään ensin työmaalla muissa tehtävissä. Hän on ollut Bravidalla oppisopimuksessa ja kokee, että on päässyt juuri itselleen oikealle alalle, jossa on mahdollisuudet kehittyä. Mielenkiintoiset kohteet ja uuden oppiminen hyvien työkaverien keskellä innostavat häntä työssä päivittäin. 

  ”Pidän siitä, että voin tulla töihin omana itsenäni ja puhua avoimesti, jos joku tuntuu vaikealta tai haluaisin oppia jostain lisää. Apua saa aina tarvittaessa ja se on ollut tärkeää oppimisessa.”

  Lue koko juttu täältä.

 • Bravida on talotekniikan suurin työnantaja Pohjoismaissa, ja tiimissä on pitkän ja monipuolisen uran tehneitä konkareita. Hannu Saarinen, Hannu Saarela, Hannu Lehtiniemi ja Hannu Rissanen ovat sähköpuolen luottopakkeja, joilta kelpaa ammentaa oppia. Miltä Bravidan Hannujen arki näyttää?

  Lue Hannujen uratarinat täältä.

 • Pietarsaaren päämäärätietoinen sisaruskolmikko, Jens ja Jonas Björkskog sekä Anna Sundelin, on ollut saman työnantajan leivissä jo yli kymmenen vuotta. Vuonna 2016 Bravida osti Pohjanmaan johtavan urakoitsijan, Asentaja Groupin, jossa kaikki kolme sisarusta työskentelivät. Näin heistä tuli bravidalaisia ja omien vastuualueidensa merkittäviä kehittäjiä.  

  Lue heidän uratarinansa täältä.

Bravidalla olet yksi meistä

Bravidalla tehdään tiimityötä. Meillä on töissä kivaa yhdessä, ja meistä on tärkeää auttaa toisiamme ja ilmapiirimme on avoin ja ystävällinen.

Bravida haluaa huolehtia työntekijöistään. Olemme vakuuttuneita siitä, että työpaikalla viihtyminen, terveys ja työympäristö ovat tärkeitä yrityksen menestymisessä. Kun työntekijämme viihtyvät töissä, saamme aikaan hyviä tuloksia – yhdessä.

Lue lisää

Kun sinä kehityt, mekin kehitymme

Kehittymisesi on meille tärkeää, ja Bravidan työntekijänä saat hyvät mahdollisuudet kasvaa. Uskomme, että päivittäinen työ opettaa parhaiten. Useimmat pitkään meillä olleet työntekijämme ovat vuosien aikana toimineet monissa eri tehtävissä. Siitä me pidämme. Sillä kun työntekijämme kehittyvät, myös yritys voi kehittyä.

Lue lisää

Bravida jälleen mukana Hollolan kunnan energiatehokkuushankkeessa - ”Aiempien hankkeiden tulokset ylittivät odotukset kirkkaasti”

Bravidan Lahden automaatioyksikkö on mukana Hollolan kunnan vetämässä energiatehokkuushankkeessa. Bravida saneeraa Hollolan kunnan omistamien kiinteistöjen Salpakankaankoulun A-osan,...

Bravida Finlandilla vahva tilauskanta ja lähes 200 miljoonan euron liikevaihto

Bravida-konserni julkaisi tänään neljännesvuosiraporttinsa loka-joulukuulta 2023. Tässä tiedotteessa esitetään Q4:n avainluvut Bravida Finlandin ja Bravida-konsernin osalta. 

Uusi tietomalli parantamaan rakentamisen laatua ja sujuvoittamaan kiinteistön ylläpitoa

Vuonna 2025 voimaan astuva uusi rakentamislaki velvoittaa rakentamishankkeeseen ryhtyviä laatimaan kiinteistöstään digitaalisen tietomallin osana rakennuslupaprosessia. IFC (Industry Foundation...

Bravida tekee Kivenlahteen nousevan Hybridiarenan sprinkleriurakan – ”Varmistamme, että monipuolinen areena palvelee asiakkaitaan paloturvallisesti”

Bravida tekee sprinkleriurakan KVR-hankkeena Kivenlahden metroaseman läheisyyteen rakentuvaan Hybridiarenaan. Areena on kooltaan 15 000 neliömetriä ja sen rakentaminen alkoi 2023. Areena palvelee...