Tietosuojakäytäntö – henkilötiedot

Johdanto

Bravidalle on tärkeää varmistaa sen palvelujen käyttäjien yksityisyyden suoja. Bravida haluaa varmistaa, että henkilötietosi suojataan parhaalla mahdollisella tavalla. Haluamme tämän tietosuojakäytännön avulla kertoa selvästi, mitä henkilötietoja keräämme sinusta ja miten niitä voidaan käyttää. Antamalla tiedot hyväksyt tämän käytännön ja annat suostumuksesi jäljempänä kuvattuun henkilötietojesi käsittelyyn.

Mahdolliset tähän tietosuojakäytäntöön tehdyt muutokset voit käydä katsomassa Bravidan verkkosivustolta osoitteesta www.bravida.se.

Rekisterinpitäjä

Bravida Holding AB on meille lähettämiesi henkilötietojen rekisterinpitäjä ja vastaa niistä voimassa olevan henkilötietolainsäädännön mukaisesti.

Bravida Holding
Mikrofonvägen 28 (käyntiosoite)
126 81 Tukholma
Ruotsi 

Puhelin: +46 8 695 20 00
S-posti: info@bravida.se

Käsiteltävät henkilötiedot

Käsittelemme henkilötietoja, jotka annat tai olet antanut meille verkkosivustomme kautta, esimerkiksi rekisteröityessäsi Bravidan tiedotteiden tilaajaksi, hakiessasi ilmoittamaamme avointa työpaikkaa tai ilmoittautuessasi järjestämäämme tapahtumaan. Käsittelemme myös tiettyjä tietoja, joita niin sanotut evästeet keräävät verkkosivustollamme.

Meillä voi olla pääsy seuraaviin henkilötietoihin, ja voimme myös käsitellä niitä: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, IP-osoite, henkilötunnus ja sukupuoli. Rekrytointitilanteissa pyydämme hakijoita lataamaan CV:n ja työhakemuksen ja voimme tällöin käsitellä tällaisissa asiakirjoissa annettuja henkilötietoja, kuten valokuvia, koulutustaustatietoja, palkkatoivetta ja harrastuksia.

Käyttö

Voimme käyttää tietoja lähettääksemme sinulle materiaaleja/tietoja, joita olet ilmoittanut haluavasi vastaanottaa Bravidalta. Tietoja voidaan käyttää sinulle antamiemme sitoumusten täyttämiseen, kun olet ilmoittautunut järjestämäämme tai yhteistyökumppanimme järjestämään aktiviteettiin. Tietoja voidaan käyttää myös tilastollisia tarkoituksia, markkinointia, asiakastutkimuksia, uutiskirjeitä ja tunnistamista varten. Voimme lähettää sinulle markkinointiviestintää ja uutiskirjeitä tekstiviestillä, sähköpostilla tai postitse. Sinulla on oikeus milloin tahansa kieltäytyä vastaanottamasta meiltä jatkossa markkinointiviestintää. Jos et enää halua saada meiltä markkinointiviestintää, ota yhteyttä sähköpostiosoitteeseen gdpr@bravida.se.

Rekrytointitilanteissa Bravidan täytyy käsitellä tietojasi, jotta se voi dokumentoida tiedot koulutustaustastasi ja aiemmasta kokemuksestasi, valmistautua rekrytointiprosessiin ja toteuttaa sen sekä tarvittaessa valmistella ja solmia työsopimuksen.

Annettuja ja kerättyjä henkilötietoja voidaan käyttää myös verkkosivustomme kehittämiseen, palveluitamme tarjoavien järjestelmien testaamiseen ja kehittämiseen, järjestelmiemme, palveluidemme ja verkkosivustomme väärinkäytön ja asiattoman käytön ehkäisemiseen sekä verkkosivustomme kävijöiden käyttäytymisen analysoimiseen.

Henkilötietojesi käsittelyn yhteydessä henkilötietosi voivat olla muiden yritysten ja kolmannen osapuolen toimittajien saatavilla. Tämän yhteydessä noudatetaan aina äärimmäistä varovaisuutta, ja se edellyttää aina, että Bravida on solminut tällaisen ulkoisen osapuolen kanssa ennalta henkilötietojen käsittelysopimuksen, jossa säädetään tämän osapuolen suorittamasta henkilötietojesi käsittelystä. Näin varmistetaan, että ulkoinen osapuoli noudattaa sovellettavia lakeja ja säännöksiä sekä Bravidan muita henkilötietojen käsittelyohjeita.

Säilytysaika

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin meillä on siihen suostumuksesi ja se on välttämätöntä edellä mainittujen tarkoitusten täyttämiseksi tai niin kauan kuin olemme siihen lakisääteisesti velvoitettuja. Tämän jälkeen henkilötietosi poistetaan.

Henkilötietojesi käsittelyperuste

Käsittelemme henkilötietojasi antamasi suostumuksen perusteella. Voit peruuttaa suostumuksen milloin tahansa.

Säilytys

Säilytämme keräämämme sinua koskevat henkilötiedot Euroopan talousalueella (ETA). Henkilötietojasi ei siirretä ETA-alueen ulkopuoliseen maahan, eikä niitä myöskään käsitellä ETA-alueen ulkopuolisessa maassa.

Oikeutesi

Sinulla on milloin tahansa oikeus pyytää tietoa hallussamme olevista henkilötiedoistasi. Jos tietosi ovat virheellisiä, puutteellisia tai turhia, voit pyytää tietojen oikaisua ja/tai poistoa. Emme voi kuitenkaan poistaa henkilötietojasi silloin, kun niiden säilyttäminen on laillinen velvoite. Sinulla on myös oikeus saada henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja oikeus siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle. Sinulla on milloin tahansa oikeus peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käyttämiseen. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen gdpr@bravida.se.

Jos olet tyytymätön suorittamaamme henkilötietojesi käsittelyyn, sinulla on oikeus ilmoittaa siitä Ruotsin Tietosuojavaltuutetulle (Datainspektionen), joka on henkilötietojen käsittelyä valvova viranomainen.

Pääsy henkilötietoihin

Edellä mainitun lisäksi henkilötietojasi voidaan jakaa Bravida-ryhmän yhtiöiden välillä. Emme koskaan välitä, myy tai vaihda henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin kolmannelle osapuolelle. Kolmannelle osapuolelle välitettäviä tietoja käytetään vain, jotta Bravida voisi toteuttaa palvelut, joita varten henkilötiedot on kerätty, esim. tietojen välitys mediatoimistolle uutiskirjeen tai taloudellisten raporttien jakelua varten. Henkilötietoihisi on pääsy vain henkilöillä, joiden on välttämätöntä saada niihin pääsy edellä mainittujen tarkoitusten toteuttamiseksi.

Tietojesi suojaaminen

Bravida on toteuttanut teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä suojatakseen tietosi häviämiseltä, peukaloinnilta ja luvattomalta pääsyltä. Bravida tarkistaa järjestelmät säännöllisesti varmistaakseen, että ne ovat turvallisia ja suojattuja.

Linkit

Verkkosivustollamme voi olla ajoittain linkkejä muille verkkosivustoille, jotka eivät ole Bravidan omistamia tai hallinnoimia. Tämä käytäntö koskee vain Bravidan verkkosivustoa, eikä Bravida vastaa linkitettyjen verkkosivustojen tietosuojasta tai sisällöstä. Poistuessasi Bravidan verkkosivustolta sinun tulee lukea jokaisen vierailemasi verkkosivuston vastaava käytäntö.

Tämän tietosuojakäytännön muutokset

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän käytäntöön milloin tahansa siinä määrin kuin katsomme sen tarpeelliseksi uusien lakisääteisten tai teknisten vaatimusten ja lakivaatimusten uusien tulkintojen täyttämiseksi tai ongelmien tai häiriöiden korjaamiseksi. Kulloinkin voimassa oleva käytäntö on saatavilla Bravidan verkkosivustoilla.

Evästeet

Täältä löydät evästekäytäntömme.