Strategia ja liiketoimintamalli

Visiomme toimii johtotähtenämme, strategiamme näyttävät tietä. Tavoitteemme on olla Pohjoismaiden ykkösiä, asiakkaiden ensisijainen valinta sekä alan houkuttelevin työnantaja. Tavoitteen saavuttamiseksi teemme joka päivä ahkerasti töitä strategioidemme mukaisesti.

Strategiamme

Paras asiakastarjonta

Bravidalla on markkinoiden paras asiakastarjonta. Asiakkaamme valitsevat meidät, koska suunnittelemme kokonaisratkaisuja, jotka tekevät vaikeista asioista yksinkertaisia. Kuuntelemme asiakkaitamme ja ehdotamme ennakoivasti kiinteistön koko elinkaaren kattavia ratkaisuja. Autamme tekemään kestäviä valintoja ja suunnittelemaan kestäviä ratkaisuja. Työn valmistuttua tiedustelemme aina asiakkaalta, voimmeko auttaa heitä jossain muussakin asiassa. Ja ennen kaikkea: pidämme lupauksemme, otamme vastuun työstämme ja välitämme asiakkaistamme.

Paras joukkue

Bravidalla on alan paras joukkue. Meitä yhdistää pyrkimys olla vieläkin parempia. Siksi pystymme houkuttelemaan parhaat johtajat ja työntekijät. Toimimme tasa-arvon ja monimuotoisuuden puolesta ollaksemme vahvempi yritys. Suhtaudumme service-palveluihin intohimoisesti ja olemme projektinhallinnan ja tuotannon vahvoja osaajia. Työskentelemme yhtenä joukkueena, autamme toisiamme ja viihdymme töissä. Meillä on myös paljon kasvu- ja kehittymismahdollisuuksia. 

Tehokas tuotanto

Bravidalaiset ovat ammattilaisia, jotka tekevät työnsä kunnolla. Jokainen työntekijä pyrkii luomaan hyviä asiakaskokemuksia – joka päivä. Työskentelemme tehokkaasti, olemme kustannustietoisia ja työpaikoillamme on asiat järjestyksessä. Käytämme aina yhteisiä työskentelytapoja ja teemme hankinnat sovitusti. Huolehdimme hyvästä suunnittelusta, seuraamme tuottavuuttamme ja pystymme hallitsemaan toimeksiantomme kaikkia osa-alueita. 

Kestävä liiketoiminta

Otamme vastuun toiminnastamme ja edistämme aktiivisesti kestävää kehitystä pitkällä aikavälillä. Olemme määrittäneet työtapaturmia koskevan nollavision, ja jokainen yksikkö tekee järjestelmällistä työtä turvallisen ja viihtyisän työympäristön luomiseksi. Pyrimme varmistamaan resurssien kestävän käytön ja vähäiset ilmastovaikutukset. Asetamme sekä toimittajillemme että itsellemme tiukat liiketoiminnan eettisyyttä, lainsäädännön noudattamista ja ihmisoikeuksien kunnioittamista koskevat vaatimukset.

Kannattava kasvu – kate tärkeämpi kuin volyymi

Kate on tärkeämpi kuin volyymi. Bravidan tavoitteena on aina kannattavuuden kehittäminen ja kaikkien yksiköiden koko potentiaalin hyödyntäminen. Siksi pyrimme aktiivisesti luomaan parhaan asiakastarjonnan ja parhaan joukkueen sekä huolehtimaan tehokkaasta tuotannosta ja kestävästä toiminnasta. Otamme vastaan ainoastaan hyväkatteisia hankkeita ja toimeksiantoja. Olemme kustannustietoisia, ja toimintamme on resurssitehokasta. Käytämme aina Bravidan yhteisiä resursseja ja järjestelmiä, ja pyrimme pitämään kiinteät kustannukset alhaisina.

”Lupa kasvaa”. Kun yksikkö on kannattava ja sen perusta on kunnossa, panostamme sen kasvuun. Kasvamme orgaanisesti kehittämällä tarjontaa sekä keskittymällä aiempaa enemmän myyntiin ja rekrytointiin. Kasvamme myös tekemällä yritysostoja. Etsimme jatkuvasti hyviä paikallisia yrityksiä kannattavien yksiköidemme ja alueidemme läheltä. Ostamme mielellämme yrityksiä, jotka haluamme saada osaksi toimintaamme. Bravida tekee myös strategisia yritysostoja suunnatessaan uusille markkinoille tai uusille teknisille alueille.

Bravidan tavoite on olla suurin tai toiseksi suurin alueilla, joilla päätämme toimia

Liiketoimintamallimme

Bravida on suuri yritys, jolla on toimintaa kaikissa Pohjoismaissa. Toimimme YHTENÄ yrityksenä  – yhtenäisiä työskentelytapoja, kulttuuria ja strategioita noudattaen. Luomme näin yhdessä markkinoiden parhaan asiakaskokemuksen. Kutsumme sitä Bravida Wayksi.

Lue lisää Bravida Waysta täältä.