Jäähdytys – oikeat olosuhteet tiloista riippumatta

Maamme ilmasto luo vaativat olosuhteet jäähdytykseen ja lämmitykseen käytettäville kylmäteknisille laitteistoille. Kuitenkin oikeilla valinnoilla, mitoituksilla ja ammattitaidolla asennetut jäähdytys- ja lämmitysratkaisut takaavat toimivan ja energiatehokkaan kokonaisuuden.

Jäähdytysjärjestelmien urakointi

Bravida tarjoaa kokonaisvaltaista urakointia jäähdytysjärjestelmille. Kauttamme on saatavilla kattava valikoima suurista vedenjäähdyttimistä pienempiin laitekokonaisuuksiin. Autamme valitsemaan kiinteistöön tai teollisuuden tarpeisiin mahdollisimman laadukkaat ja energiatehokkaat laitteet, unohtamatta ympäristövaikutuksia.

Jäähdytysjärjestelmien huoltopalvelut ja modernisointi

Säännöllinen huolto on paras ja edullisin tapa pitää jäähdytyslaitteisto kunnossa ja toiminta luotettavana. Huollamme jäähdytyslaitteistoja valmistajasta riippumatta sekä suoritamme lakisääteiset vuotojentarkastukset. Tarjoamme monilla paikkakunnilla asiakkaille päivystyssopimusta. Kysy lisätietoja paikallisesta Bravidan toimistolta.

Useimpien jäähdytyslaitteistojen toimintaa voi tehostaa. Bravida tarjoaa jäähdytysjärjestelmien optimointia ja modernisointia, jonka tarkoituksena on säätää koko järjestelmä niin, että saadaan paras mahdollinen hyöty jäähdytyslaitteistosta ja samalla säästetään energiaa. Huollon lisäksi tarjoamme jäähdytyslaitteistoille kuntotarkastuksia ja korjauksia.

Jäähdytysjärjestelmien osalta Bravida huolehtii seuraavista:

  • urakointi- ja huoltopalvelut
  • modernisointi
  • vuotojentarkastukset
  • kuntotarkastukset
  • 24h päivystys
  • energian optimointi

Yhteystiedot

Kuinka voimme palvella? Soita paikalliseen Bravidan toimistoon, niin kerromme lisää. Mikään tehtävä ei ole meille liian iso tai pieni.