Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parantaakseen käyttäjäkokemustasi. Evästeet

Tietoa Bravidasta

Annamme kiinteistöllesi elämän – vuorokauden ympäri, ympäri vuoden.  Varmistamme sen tuhansien työntekijöiden avulla, jotka asentavat ja huoltavat sähköön, lämpöön, veteen ja viemäröintiin, jäähdytykseen, sprinklereihin, ilmanvaihtoon, automaatioon ja turvallisuuteen liittyviä järjestelmiä. Järjestelmiä, joiden on vain toimittava.

Osaamisalueet

Bravidan palvelut liittyvät kaikkiin niihin järjestelmiin, jotka antavat kiinteistöllesi elämän. Olemme monipuolinen kumppani ja toimimme usealla teknisellä osa-alueella: sähkö, lämpö, vesi ja viemäröinti, ilmanvaihto, turvallisuus, sprinkleri, jäähdytys, automaatio ja kiinteistöjen tekninen huolto.

Työympäristö ja -turvallisuus Bravidalla

Bravidalla on tytapaturmissa nollavisio. Jokaisen työntekijän on voitava aloittaa ja päättää uusi työpäivä hyvinvoivana ja terveenä. Siksi me Bravidalla teemme järjestelmällisesti työtä terveyden ja turvallisuuden hyväksi.

Kestävä kehitys

Haluamme kantaa oman kortemme yhteiskunnan kekoon. Lue lisää työstämme kestävän kehityksen hyväksi.

Bravida Way

Lue lisää Bravidan visiosta, arvoista ja toimintatavasta.

Referenssit

Bravidalla on yli 50 000 asiakasta Pohjoismaissa. Täältä voit lukea muutamista projekteistamme Suomessa.

Sijoittajat

Haluaisitko sijoittaa Bravidaan? Lue lisää Bravidasta sijoituskohteena.

Johto

Tutustu Bravidan johtoryhmään Suomessa.

Tätä mieltä minä olen: Aurinkosähkö ei ole uskonasia

Tätä mieltä minä olen -juttusarjassa bravidalaiset paneutuvat rakennusalaa koskeviin ajankohtaisiin väitteisiin, onnistumisiin ja ongelmakohtiin. Sarjan viidennessä osassa Bravida-konserniin...

Bravida Finlandin tulos harppasi alkuvuonna

Talotekniikan yhtiö Bravida onnistui tammi-maaliskuussa miltei kymmenkertaistamaan tuloksensa viime vuoden vastaavasta ajankohdasta. Ensimmäisellä vuosineljänneksellä Bravida Finlandin liikevoitto...

Kvartaaliraportti tammi–maaliskuu 2021

Parantunut liikevoittoprosentti ja kasvava tilauskanta

Sairaalan talotekniikka ei saa pettää – Hatanpään sairaala Tampereella varmistaa potilasturvallisuuden Bravidan avulla

Suuressa sairaalassa on valtavasti talotekniikkaa ja kriittisen tärkeitä laitteita. Laadukas ja hyvin huollettu talotekniikka on edellytys turvalliselle toiminnalle.