Referenssit

Bravida toteuttaa sekä pieniä asennustöitä että isoja projekteja niin servicen kuin urakoinnin puolella. Tässä muutamia projekteja, joissa olemme olleet mukana.

Schneider Electric - Kestävään kehitykseen keskittyvä pitkäaikainen kumppanuus

TEKNINEN FACILITY MANAGEMENT. Yksittäisratkaisuista ja pienten tulipalojen sammuttelusta pitkän aikavälin ennaltaehkäisevään strategiseen työhön. Kun Schneider Electric etsi teknisen toimitilajohtamisen kumppania Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan, valinta kohdistui Bravidaan.

Kvadraten Ab

SERVICE. Hyvin hoidetut urakoinnit voivat johtaa pitkiin huoltosopimuksiin. Vaasalainen Kvadraten Ab toimii merkittävien investointi- ja kiinteistökohteiden parissa. Yhdessä muiden alueen kiinteistöalan toimijoiden ja sijoittajien kanssa yritys haluaa kehittää Vaasaa ja sen lähialueita. Bravidalla on vuodesta 2016 saakka ollut jatkuva huoltopalvelusopimus Kvadratenin kanssa.

Samin Pulla

AURINKOPANEELIT. Paljon sähköä kuluttavat leipomot ovat ison haasteen edessä, kun sähkön hinta heittelee. Bravidan osana toimiva Savon Aurinkoenergia auttoi lahtelaista Leipomo Samin Pullaa säästämään sähkökustannuksissa – ja näyttämään esimerkkiä vastuullisesta energiaratkaisusta.

Sairaala Nova

SERVICE. Bravida vastasi Keski-Suomen uuden Sairaala Novan sprinkleri- ja palovesilinjastojen asennuksista vuosina 2017–2020. Nyt Bravida huoltaa ja ylläpitää sairaalan sprinklerijärjestelmiä kattavan service-sopimuksen myötä aina vuoteen 2024 saakka.

Löfs Ab Oy

ENERGIATEHOKKUUS. Energiatehokkuus tuo uudenlaisia mahdollisuuksia pintakäsittely-yritykselle säästämisessä ja ympäristöystävällisyydessä. Vuonna 1989 perustetulla Löfs Ab Oy oli edessään uudenlaisia tarpeita, kun se teki päätöksen parantaa jauhemaalaamonsa energiatehokkuutta. Löfs tarjoaa pintakäsittelypalveluita muun muassa metalli- ja koneteollisuudelle ja palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti.

Sivistyskampus Siuntion sydän

URAKOINTI. Sivistyskampus Siuntion sydän näyttää mallia siitä, miten kunnan eri toiminnot tuodaan saman katon alle – energiatehokkuus huomioiden. Bravida vastasi uudisrakennuksen sähköurakasta.

Adara Pakkaus

SERVICE. Bravida huolehtii Adara Pakkauksen sähkö- ja automaatiokunnossapidosta. Kolmessa vuorossa toimivan tehtaan tuotantolinjat on pidettävä käynnissä ja häiriöt minimoitava. Kunnossapidon ammattilaiset varmistavat, että vikatilanteet ennakoidaan ja ongelmiin puututaan ennen niiden syntymistä.

Villa Gyllenberg

URAKOINTI, SERVICE. Bravida toteutti Villa Gyllenbergissä lämmityksen, ilmastoinnin ja ilmanvaihdon, jäähdytyksen, putkityöt sekä sähköjärjestelmän asennukset. Bravida vastasi myös modernien rakennusautomaatiojärjestelmien rakentamisesta kiinteistöön.

Kuohu – Kangasalan uimahalli

SERVICE. Bravida tasapainotti ja optimoi uimahallin ilmanvaihtojärjestelmän toiminnan, jotta uimahalliin saatiin käyttäjäystävälliset sisäilmaolosuhteet.

Kiinteistö Oy Valtakulma

Bravida toteuttaa LVI-, automaatio-, sähkö- ja sprinkleriurakat Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan Kiinteistö Oy Valtakulmaan.

Tripla

URAKOINTI, SPRINKLERI. Bravida toteutti automaattisen sammutusjärjestelmän Pasilan asemalle, sen laiturialueelle ja toimistotiloihin sekä kauppakeskus Mall of Triplan tapahtumatilaan. Bravida asensi kohteeseen yhteensä noin 15 000 sprinklerisuutinta.

Wasa Teater

URAKOINTI. Satavuotisen teatterin sähköjärjestelmä uusittiin perinteitä kunnioittaen Bravida toteutti Wasa Teaterin jubilee-remontin sähköurakan.

Pyrollpack

SERVICE. Bravida vastaa Pyrollpackin teollisuuslaitoksen sähkö- ja automaatiojärjestelmien kunnossapidosta. Prosessiteollisuudessa huollon on tehtävä ennaltaehkäisevää työtä yhdessä asiakkaan ja koneenkäyttäjien kanssa, jotta tuotantolinjat pysyvät kunnossa ja työympäristö turvallisena.

Päiväkoti Alma

URAKOINTI. Pietarsaareen rakennettu päiväkoti Alma avasi ovensa 200 lapselle ja 40 henkilökunnan jäsenelle. Bravida toteutti kohteen LV-, sprinkleri- ja sähköurakan.

Saarioinen, Kangasalan tuotantolaitos

SERVICE. Bravida vastaa Saarioisten Kangasalan tuotantolaitoksen ilmanvaihto- ja sähköjärjestelmien perushuollosta.

As Oy pohjansäde

URAKOINTI, LINJASANEERAUS. Bravida Finland Oy toteutti ennätysnopean 127 huoneiston linjasaneerauksen Asunto Oy Pohjansäteessä.

As Oy Keinutie 7 ja As Oy Keinutie 9

URAKOINTI, LINJASANEERAUS. Yli 200 asuntoinen 8-kerroksinen ryhmäkorjaushanke toteutettiin tavoitehintaisena projektinjohtourakkana.


KOy Ornant

Helsingin keskustassa sijaitseva vanha ja upea kiinteistö peruskorjattiin. Hyödyksi käytettiin Bravidan sähkö-, LVI- ja sprinkleriosaamista.

Kurikan Kampus

URAKOINTI. Bravida toteutti Kurikan Kampuksen sähköasennustyöt.

Valio

SERVICE. Bravida hoitaa Valion pääkonttorikiinteistöjen teknisen kiinteistönhoidon, ylläpidon, talotekniset huollot, korjaus- ja saneerauspalvelut sekä Valvomo- ja HelpDesk-palvelut.

Uutiset

Bravida tekee Top Speedin maalaamoon LVIS-työt ja parantaa samalla teollisuushallin energiatehokkuutta lämmöntalteenotolla

Top Speedin teollisuushalli saneerataan ja halli saa uuden maalaamolinjaston. Bravida toteuttaa kohteeseen lämpö-, vesi-, ilma- ja sähköurakan. Modernisoinnissa teollisuushallin energiatehokkuutta par...

Bravida Finland on tehnyt laajan sopimuksen Vaasan opiskelija-asuntosäätiön 31 kohteen kokonaisvaltaisesta talotekniikan ylläpidosta ja huollosta

Bravida Finland vastaa jatkossa Vaasan opiskelija-asuntosäätiön 31 kohteen talotekniikan huollosta ja ylläpidosta. Laaja sopimus kattaa kaikkien tekniikkalajien huollot, kuten esimerkiksi ilmanvaihtoh...

Bravida ostaa kotimaisen Satakunnan alueella toimivan talotekniikan ja teollisuuden moniosaajan Vesi-Vasa Oy:n

Bravida ostaa suomalaisen Vesi-Vasa Oy:n ja laajentaa näin LVI-talotekniikan, teollisuusputkistojen ja sammutuslaitteistojen tarjontaansa Satakunnan alueella. Ostettavalla yrityksellä on noin 40 työnt...

Bravida mukana Eerikinkadun ja Albertinkadun kiinteistökompleksin muutostöissä – ”Historiallisia rakennuksia tulee kunnioittaa parhaalla mahdollisella tavalla”

Historiallinen rakennuskompleksi Erikinkadun ja Albertinkadun kulmassa on saamassa uusia käyttötarkoituksia. Aiemmin Teknillisen korkeakoulun sähkölaboratoriona toimineen kiinteistön lämmönjako jaetaa...