Referenssit

Bravida toteuttaa sekä pieniä asennustöitä että isoja projekteja niin servicen kuin urakoinnin puolella. Tässä muutamia projekteja, joissa olemme olleet mukana.

Schneider Electric - Kestävään kehitykseen keskittyvä pitkäaikainen kumppanuus

TEKNINEN FACILITY MANAGEMENT. Yksittäisratkaisuista ja pienten tulipalojen sammuttelusta pitkän aikavälin ennaltaehkäisevään strategiseen työhön. Kun Schneider Electric etsi teknisen toimitilajohtamisen kumppania Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan, valinta kohdistui Bravidaan.

Kvadraten Ab

SERVICE. Hyvin hoidetut urakoinnit voivat johtaa pitkiin huoltosopimuksiin. Vaasalainen Kvadraten Ab toimii merkittävien investointi- ja kiinteistökohteiden parissa. Yhdessä muiden alueen kiinteistöalan toimijoiden ja sijoittajien kanssa yritys haluaa kehittää Vaasaa ja sen lähialueita. Bravidalla on vuodesta 2016 saakka ollut jatkuva huoltopalvelusopimus Kvadratenin kanssa.

Samin Pulla

AURINKOPANEELIT. Paljon sähköä kuluttavat leipomot ovat ison haasteen edessä, kun sähkön hinta heittelee. Bravidan osana toimiva Savon Aurinkoenergia auttoi lahtelaista Leipomo Samin Pullaa säästämään sähkökustannuksissa – ja näyttämään esimerkkiä vastuullisesta energiaratkaisusta.

Sairaala Nova

SERVICE. Bravida vastasi Keski-Suomen uuden Sairaala Novan sprinkleri- ja palovesilinjastojen asennuksista vuosina 2017–2020. Nyt Bravida huoltaa ja ylläpitää sairaalan sprinklerijärjestelmiä kattavan service-sopimuksen myötä aina vuoteen 2024 saakka.

Löfs Ab Oy

ENERGIATEHOKKUUS. Energiatehokkuus tuo uudenlaisia mahdollisuuksia pintakäsittely-yritykselle säästämisessä ja ympäristöystävällisyydessä. Vuonna 1989 perustetulla Löfs Ab Oy oli edessään uudenlaisia tarpeita, kun se teki päätöksen parantaa jauhemaalaamonsa energiatehokkuutta. Löfs tarjoaa pintakäsittelypalveluita muun muassa metalli- ja koneteollisuudelle ja palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti.

Sivistyskampus Siuntion sydän

URAKOINTI. Sivistyskampus Siuntion sydän näyttää mallia siitä, miten kunnan eri toiminnot tuodaan saman katon alle – energiatehokkuus huomioiden. Bravida vastasi uudisrakennuksen sähköurakasta.

Adara Pakkaus

SERVICE. Bravida huolehtii Adara Pakkauksen sähkö- ja automaatiokunnossapidosta. Kolmessa vuorossa toimivan tehtaan tuotantolinjat on pidettävä käynnissä ja häiriöt minimoitava. Kunnossapidon ammattilaiset varmistavat, että vikatilanteet ennakoidaan ja ongelmiin puututaan ennen niiden syntymistä.

Villa Gyllenberg

URAKOINTI, SERVICE. Bravida toteutti Villa Gyllenbergissä lämmityksen, ilmastoinnin ja ilmanvaihdon, jäähdytyksen, putkityöt sekä sähköjärjestelmän asennukset. Bravida vastasi myös modernien rakennusautomaatiojärjestelmien rakentamisesta kiinteistöön.

Kuohu – Kangasalan uimahalli

SERVICE. Bravida tasapainotti ja optimoi uimahallin ilmanvaihtojärjestelmän toiminnan, jotta uimahalliin saatiin käyttäjäystävälliset sisäilmaolosuhteet.

Kiinteistö Oy Valtakulma

Bravida toteuttaa LVI-, automaatio-, sähkö- ja sprinkleriurakat Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan Kiinteistö Oy Valtakulmaan.

Tripla

URAKOINTI, SPRINKLERI. Bravida toteutti automaattisen sammutusjärjestelmän Pasilan asemalle, sen laiturialueelle ja toimistotiloihin sekä kauppakeskus Mall of Triplan tapahtumatilaan. Bravida asensi kohteeseen yhteensä noin 15 000 sprinklerisuutinta.

Wasa Teater

URAKOINTI. Satavuotisen teatterin sähköjärjestelmä uusittiin perinteitä kunnioittaen Bravida toteutti Wasa Teaterin jubilee-remontin sähköurakan.

Pyrollpack

SERVICE. Bravida vastaa Pyrollpackin teollisuuslaitoksen sähkö- ja automaatiojärjestelmien kunnossapidosta. Prosessiteollisuudessa huollon on tehtävä ennaltaehkäisevää työtä yhdessä asiakkaan ja koneenkäyttäjien kanssa, jotta tuotantolinjat pysyvät kunnossa ja työympäristö turvallisena.

Päiväkoti Alma

URAKOINTI. Pietarsaareen rakennettu päiväkoti Alma avasi ovensa 200 lapselle ja 40 henkilökunnan jäsenelle. Bravida toteutti kohteen LV-, sprinkleri- ja sähköurakan.

Saarioinen, Kangasalan tuotantolaitos

SERVICE. Bravida vastaa Saarioisten Kangasalan tuotantolaitoksen ilmanvaihto- ja sähköjärjestelmien perushuollosta.

As Oy pohjansäde

URAKOINTI, LINJASANEERAUS. Bravida Finland Oy toteutti ennätysnopean 127 huoneiston linjasaneerauksen Asunto Oy Pohjansäteessä.

As Oy Keinutie 7 ja As Oy Keinutie 9

URAKOINTI, LINJASANEERAUS. Yli 200 asuntoinen 8-kerroksinen ryhmäkorjaushanke toteutettiin tavoitehintaisena projektinjohtourakkana.


KOy Ornant

Helsingin keskustassa sijaitseva vanha ja upea kiinteistö peruskorjattiin. Hyödyksi käytettiin Bravidan sähkö-, LVI- ja sprinkleriosaamista.

Kurikan Kampus

URAKOINTI. Bravida toteutti Kurikan Kampuksen sähköasennustyöt.

Valio

SERVICE. Bravida hoitaa Valion pääkonttorikiinteistöjen teknisen kiinteistönhoidon, ylläpidon, talotekniset huollot, korjaus- ja saneerauspalvelut sekä Valvomo- ja HelpDesk-palvelut.

Bravida Finlandilla vahva tilauskanta ja lähes 200 miljoonan euron liikevaihto

Bravida-konserni julkaisi tänään neljännesvuosiraporttinsa loka-joulukuulta 2023. Tässä tiedotteessa esitetään Q4:n avainluvut Bravida Finlandin ja Bravida-konsernin osalta. 

Uusi tietomalli parantamaan rakentamisen laatua ja sujuvoittamaan kiinteistön ylläpitoa

Vuonna 2025 voimaan astuva uusi rakentamislaki velvoittaa rakentamishankkeeseen ryhtyviä laatimaan kiinteistöstään digitaalisen tietomallin osana rakennuslupaprosessia. IFC (Industry Foundation...

Bravida tekee Kivenlahteen nousevan Hybridiarenan sprinkleriurakan – ”Varmistamme, että monipuolinen areena palvelee asiakkaitaan paloturvallisesti”

Bravida tekee sprinkleriurakan KVR-hankkeena Kivenlahden metroaseman läheisyyteen rakentuvaan Hybridiarenaan. Areena on kooltaan 15 000 neliömetriä ja sen rakentaminen alkoi 2023. Areena palvelee...

Bravidan Etelä-Suomen alueen linjasaneerauksen uusi yksikönjohtaja Sami Koskela korostaa: ”Bravidalla on merkittävä rooli energiatehokkuuden kehittämisessä”

Bravida Finlandin linjasaneerauksen yksikönjohtajana aloittanut Sami Koskela tuo vahvaa osaamista sekä linjasaneeraushakkeiden urakoinnista että konsultoinnin puolelta. Viimeisimmässä tehtävässään...