Paloturvallisuus ja turvallisuus – ratkaisuja, jotka toimivat kun niitä tarvitaan

Turvallisuusratkaisujen on oltava helppokäyttöisiä ja joustavia, jotta ne voidaan mukauttaa erilaisiin ympäristöihin. Hyviksi havaittuja ratkaisujamme ovat esimerkiksi älykkäät kulunvalvontajärjestelmät, pilvipalvelut ja paloilmoittimet. Valitse yrityksesi tarpeisiin sopiva ratkaisu.

Turvallisuusratkaisut

Yritykset tarvitsevat erilaisia turvallisuusratkaisuja. Bravida käy läpi yrityksesi tarpeet, suunnittelee ja asentaa paloilmoitin-, rikosilmoitin- ja kulunvalvontajärjestelmän, valvontakamerat sekä niille yhteisen käyttöliittymän.

Bravidan tuotteet ja palvelut perustuvat meidän omaan turvallisuusjärjestelmäämme nimeltä Bravida Integra. Lisäksi olemme valtuutettu asennus- ja huoltoliike Schneider (Esmi), Eltek, Prodex ja Panasonic-järjestelmiin.

Turvallisuutta koskeva huoltosopimus

Viat ja katkokset turvallisuusjärjestelmissä voivat merkitä sekä tuotantomenetyksiä että turvallisuusriskiä. Huoltosopimuksella vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Kun turvallisuusjärjestelmää huolletaan ja ylläpidetään säännöllisesti, voit luottaa siihen, että siinä on viimeisin ohjelmisto ja että se toimii luotettavasti.

Bravidan turvallisuuspalvelut huolehtivat seuraavista:

  • paloilmoitinjärjestelmä
  • kulunvalvontajärjestelmä
  • rikosilmoitinjärjestelmä
  • kameravalvontajärjestelmä
  • huoltopalvelut