Bravida Way – kulttuurimme ja työskentelytapamme

Bravidan asiakkaat ja työntekijät ovat alan tyytyväisimpiä. Olemme luoneet työmenetelmiä, jotka takaavat tasaisen korkean laadun kaikissa projekteissamme, olivatpa ne kuinka suuria tai pieniä tahansa.

Bravida Way – oma kulttuurimme ja työskentelytapamme – perustuu hajautettuun organisaatioon, jossa yrittäjähenkisyys ja vastuunkanto ovat ratkaisevia kehityksen ja menestyksen kannalta.

Vakiintuneet seurantajärjestelmät, yhtenäiset työmenetelmät ja työkalut sekä suuren organisaation mittakaavaeduista saatava tuki vievät kehitystä eteenpäin paikallisesti. Yhteinen työskentelymalli parannusten jatkuvaksi saavuttamiseksi kannustaa osastojamme vaihtamaan kokemuksia ja oppimaan toisiltaan.

Visio

Haluamme olla Pohjoismaiden johtava tehokkaita teknisiä urakointi- ja huoltoratkaisuja tarjoava liikekumppani. Kokonaisvaltainen osaamisemme lisää asiakkaiden kilpailukykyä.

Liikeidea

  • Asennamme ja huollamme järjestelmät, jotka antavat kiinteistöllesi elämän.
  • Toimimme ammattimaisesti ja tehokkaasti tuottaaksemme asiakkaillemme päivittäin hyötyä ja lisäarvoa.
  • Yhdistämme paikallisen läsnäolon ja suuren yrityksen resurssit.
  • Työntekijämme ovat tärkein voimavaramme. Yhteisten arvojen, työmenetelmien ja työkalujen avulla luomme asiakkaillemme yhdessä kestävän ja kannattavan liiketoiminnan.