Bravida Way – kulttuurimme ja työskentelytapamme

Bravida on suuri yritys, jolla on toimintaa kaikissa Pohjoismaissa. Toimimme YHTENÄ yrityksenä – yhtenäisiä työskentelytapoja, kulttuuria ja strategioita noudattaen. Luomme näin yhdessä markkinoiden parhaan asiakaskokemuksen. Kutsumme sitä Bravida Wayksi.

Bravidalla on yli 300 yksikköä. Jokaisella paikallisella yksiköllä on omat erikoisalansa – mutta asiakkaat ovat yhteisiä! Tekemällä tiivistä yhteistyötä yksiköiden välillä paikallisesti ja koko Bravidassa luomme kokonaistarjonnan jokaiselle asiakkaalle.

bravidA_way504.jpg

Visio

Bravidan avulla asiakkailla on mahdollisuus kehittää kiinteistöjen koko potentiaalia. Tarjoamalla service- ja urakointipalveluja annamme kiinteistöille elämän – ja näytämme suuntaa kohti kestävää ja sopeutuvaa yhteiskuntaa.

Liikeidea

Tarjoamme kiinteistön koko elinkaaren kattavia teknisiä kokonaisratkaisuja – neuvonnasta ja suunnittelusta urakointiin sekä huoltoon ja ylläpitoon.

Olemme suuri yritys, jolla on toimintaa kaikissa Pohjoismaissa. Kohtaamme asiakkaat paikallisesti, ja olemme pitkäjänteisesti vastuussa työstämme.

Työntekijät ovat tärkein voimavaramme. Noudattamalla yhteisiä arvoja ja käyttämällä yhteisiä työskentelytapoja ja välineitä luomme yhdessä omalta ja asiakkaidemme kannalta kestävää ja kannattavaa toimintaa.