Bravida ja Ilmarinen aloittavat yhteistyön

Uutiset

Suomeen tänä keväänä rantautunut taloteknisten ratkaisujen kokonaistoimittaja Bravida on solminut Ilmarisen kanssa yhteistyösopimuksen kiinteistöpalveluista. Sopimus kattaa Ilmarisen Helsingin ydinkeskustan arvokiinteistöt.

Bravidan uuteen yhteistyösopimukseen Ilmarisen kanssa kuuluu Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevien arvokiinteistöjen päivittäinen tekninen kiinteistönhoito, ylläpito, talotekniset huollot, korjaus- ja saneerauspalvelut sekä Valvomo- ja HelpDesk-palvelut. Sopimus tuo Ilmarisen käyttöön Bravidan koko taloteknisen palveluvalikoiman.

Pohjoismaiden markkinajohtaja taloteknisissä ratkaisuissa otti Suomen markkinoilla näyttävän jalansijan jo alkuvuonna, kun yhtiö osti Halmesvaara Oy:n ja Peko-yhtiöiden liiketoiminnan.

"Ilmarisen asiakkuus on Bravidalle tärkeä, sillä olemme parhaimmillamme tämänkaltaisissa haastavissa asiakasympäristöissä. Ilmarisella on vahva fokus kehittää ja ylläpitää kiinteistöjä sekä luoda ennen kaikkea vuokralaisille optimoidut tilat sekä parhaat olosuhteet. Bravidan asiakaslähtöisellä toimintamallilla sekä ammattiosaamisella haluamme jatkuvasti tuottaa asiakkaalle ja sen kiinteistön käyttäjille, vuokralaisille lisäarvoa", kertoo Bravidan Service-liiketoiminnan johtaja Ilkka Nurmela.

”Bravida menestyi erinomaisesti kilpailutuksessamme, jossa haimme parhaita palveluntuottajia vastaamaan osasta Helsingin ydinkeskustan kiinteistöpalveluita. Meille tärkeintä on vuokralaistemme tyytyväisyys ja uskomme Bravidan pystyvän ammattitaidollaan ja osaamisellaan vastaamaan tähän haasteeseen”, sanoo Ilmarisen kiinteistöpäällikkö Heikki Niemi.

Sopimus on astunut voimaan 1. marraskuuta 2015.

Lisätiedot
Ilkka Nurmela
Johtaja, Service-liiketoiminta
Bravida Finland
p. +358 400 421 242
ilkka.nurmela@bravida.fi