Tutustu bravidalaisiin

Saavutamme enemmän yhdessä – tämä on periaatteemme, joka ohjaa toimintaamme joka päivä. Yhtiömme menestys perustuu monipuoliseen kokemukseen ja osaamiseen, joka ulottuu aina asentajista asiantuntija- ja johtotehtäviin.

Tutustu erilaisiin työnkuviin ja tutustu ihmisiin niiden takana. Lue heidän kokemuksistaan ja samalla näet kenen kanssa mahdollisesti tulevaisuudessa tulet työskentelemään. Olipa intohimosi sitten asennustyössä, teknisissä tehtävissä tai strategisessa johtamisessa, meillä pääset osaksi tiimiä, joka tukee ja tsemppaa toisiaan kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Tutustu tiimiimme ja katso olisiko Bravida sopiva työpaikka myös sinulle? 

Bravida Finland huoltopäällikkö työntekijäkokemus

Bravida tarjoaa avaimet itsensä kehittämiseen

Lauran mukaan erityisen mukavaa Bravidalla on ollut hyvät työkaverit ja iloiset ihmiset, jotka ovat sanoneet, että kiva kun tulit tänne meille töihin. ”Siitä on tullut sellainen hyvä fiilis ja on aina kiva tulla toimistolle”, Laura iloitsee

Palvelupäällikkö Laura Repo

Kahvitauolla asentaja Musa Shabulinzenze ja asennuspäällikkö Jukka Arvonen

Asentaja Musa Shabulinzenze ja asennuspäällikkö Jukka Arvonen istuivat yhdessä kahville ja kertovat millaisia työkavereita he ovat ja millaista on työskennellä Bravidalla.

Asentaja Musa Shabulinzenze ja asennuspäällikkö Jukka Arvonen
Bravida Finland työntekijäkokemus sähköasennuspäällikkö Ville Hakala

Kun sinä kasvat, me kasvamme – Sähköasentajasta sähköasennuspäälliköksi

Ville Hakalan eteneminen Bravidalla eri tehtäviin on ollut nopeaa. Alkuun hän teki muutaman vuoden sähköasentajan töitä, josta hän siirtyi työjohdon puolelle samalla, kun sai jatko-opiskelupaikan ammattikorkeakoulusta.

Sähköasennuspäällikkö Ville Hakala