Ilmoituskanava (Whistleblower-kanava)

Me Bravidalla pyrimme johtamaan liiketoimintaa pitkäjänteisesti ja kestävästi arvojemme ja toimintaperiaatteidemme mukaisesti. Siksi kannustamme työntekijöitämme, toimittajiamme, asiakkaitamme ja muita sidosryhmiämme ilmoittamaan lainvastaisista väärinkäytöksistä sekä arvoihimme ja toimintaohjeisiimme liittyvistä puutteista.

Tätä tarkoitusta varten Bravidalla on käytössä ulkopuolisen kumppanin tarjoama Whistleblower-kanava, jonka kautta on mahdollista raportoida mahdollisista huolenaiheista tai eettisten toimintaperiaatteidemme ja arvojemme vastaisista tapahtumista. Toiminto on salattu ja suojattu salasanalla. Sinun ei koskaan tarvitse antaa henkilötietojasi, jos et halua.

Lakirikkomuksiin, Bravidan toimintaohjeisiin tai tavarantoimittajien eettisiin sääntöihin liittyvä ilmoitus ilmoitetaan Bravidan lakiasiainjohtajalle tätä kanavaa pitkin. (Huomaa, että voit valita ilmoitustasi tehdessä palvelun oikeassa yläkulmassa olevasta valikosta haluamasi kielen.)

Huomaa, että yleiset liiketoimintatiedustelut, asiakaspalautteet tai muut tiedustelut ohjataan yleisiin yhteydenottokanaviimme.

Bravidan Whistleblowing-käytäntö.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä voit lukea tietosuojakäytännöstämme.

Tee ilmoitus Whistleblowing-kanavalla tästä>>