Ilmiantajan ilmoitus

Meidän Bravidan työntekijöiden tulee elää niin kuin opetamme – noudatettava eettisiä toimintaperiaatteitamme ja arvojamme. Jos huomaat, että näin ei tehdä, sinun on ilmoitettava siitä. Toivomme, että ensisijaisesti keskustelet asiasta esimiehesi tai esimiehesi esimiehen kanssa. Voit myös aina ottaa yhteyttä HR-osastoon tai Bravidan johtavaan lakimieheen.

Jos et jostain syystä halua tehdä niin, tai jos et ole Bravidan työntekijä, mutta huomaat ollessasi yhteydessä yritykseen, että emme noudata arvojamme, voit ilmoittaa siitä tällä lomakkeella. Lomakkeen kautta voit ilmoittaa toiminnasta tai muita tietoja toiminnasta, joka on eettisten toimintaperiaatteidemme ja arvojemme vastaista. Voit myös ilmoittaa muista seikoista, jotka mielestäsi kaipaavat selvitystä. Kun teet ilmoituksen tätä kautta, henkilöllisyytesi pidetään halutessasi täysin salassa. 

Raportoi alla olevalla lomakkeella.

Lomakkeella lähetettävä tieto menee Bravidan johtavalle lakimiehelle, eikä sitä pääse lukemaan kukaan muu. Jos et halua paljastaa henkilöllisyyttäsi, säilyt täysin nimettömänä myös vastaanottajalle. Huomioi kuitenkin, että jotta sinuun voidaan ottaa yhteyttä, sinun on kerrottava, miten sinuun saa yhteyttä.