Aloita urasi Bravidalla

Bravida on Pohjoismaiden johtava kestävien taloteknisten kokonaisratkaisujen toimittaja service- ja urakointipalveluissa.

Autamme asiakkaitamme luomaan toimivia ja kestäviä kiinteistöjä. Toimitamme asiakkaillemme pääasiassa taloteknisiä – ja teollisuuden palveluja, joilla pystymme palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti. Vahvuuksiamme ovat sekä kokonaisvaltainen talotekninen urakointi että kiinteistöhuollon palvelut.

 

 

Oletko valmis aloittamaan tulevaisuuden urasi?

Etsimme intohimoisia osaajia, jotka jakavat sitoumuksemme älykkäämmän ja kestävämmän tulevaisuuden luomiseen. Bravidalla työlläsi on merkitystä. Tarvitsemme monenlaista osaamista aina uransa ensi askelia ottavista uusista osaajista kokeneisiin ammattilaisiin. 

Tässä esimerkkejä, mitä voit tehdä Bravidalla

Meillä tarjolla on monenlaisia rooleja, olitpa sitten asentaja, insinööri, asiantuntija, johtaja - tai kokonaan uusi alalla. Yhdessä meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus toteuttaa suuria ja haastavia toimeksiantoja.

Bravida - When it just works

Bravida on kokonaisvaltainen kumppani, joka toimii useilla tekniikka-alueilla, kuten esimerkiksi sähkö, lämmitys ja viemäröinti, ilmanvaihto, turvallisuus, sprinklerijärjestelmät, jäähdytys, ja tekninen facility management.

Urakoinnin ja palveluiden parissa työskentelevällä henkilöstöllämme on monipuolista osaamista. Meillä on työntekijöitä erilaisilla koulutustaustoilla ammatillisista oppilaitoksista yliopistoihin. 

En av Bravidas projektledare på ett bygge.