Pysy kanssamme alan kehityksen kärjessä

Bravida tarjoaa loistavia mahdollisuuksia heille, jotka haluavat oppia lisää, kehittyä urallaan tai kokeilla jotain uutta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä työssäsi ja kasvaa täyteen potentiaalisi.

Millaisen työpäivän haluaisit? 

Me Bravidalla uskomme, että työsi tulee olla antoisaa. Sytytkö asiakkaiden odotusten ylittämisestä ja ensiluokkaisen palvelun tarjoamisesta? Vai onko intohimoinasi ratkaista monimutkaisia haasteita kiireisessä talotekniikkaprojektissa? Tai ehkä olet asiantuntija, joka haluaa hyödyntää taitojaan projektilaskelmissa, rahoituksessa tai liiketoiminnan kehittämisessä? 

Tutustu eri tehtäviin Bravidalla 

Nähdäksesi tämän materiaalin sinun tulee hyväksyä evästeiden käyttö.

Klikkaa tästä muuttaaksesi evästeasetuksia

Nosta osaamisesi uudelle tasolle. Hyödynnä koko potentiaalisi!

Haluamme auttaa kaikkia työntekijöitämme saavuttamaan täyden potentiaalinsa. Bravida-koulu tarjoaa yksilöllisiä kehittymismahdollisuuksia kaikille taustasta riippumatta. 

  • Kehitä asiantuntemustasi: Kehitä taitojasi tai laajenna esimerkiksi insinööriosaamistasi kohdennetuilla koulutuksilla. Tarjoamme kursseja, joiden avulla voit kehittää myyntiosaamistasi ja tulla alasi parhaaksi.
  • Asiantuntijavetoinen oppiminen: Hanki käytännön oivalluksia ja opi alan parhaita käytäntöjä kokeneilta ammattilaisilta sekä Bravidan sisäisiltä että ulkoisilta osaajilta.
  • Moderni ja mukaansatempaava: Interaktiiviset oppimismenetelmämme pitävät sinut motivoituneena ja varmistavat, että pidät yllä arvokasta osaamista. 
Medarbetare på Bravida i ett möte

Saavutamme enemmän yhdessä!

  1. Liiketoiminnan parissa työskenteleville henkilöille tarjoamme koulutuksia, jotka keskittyvät valittujen osa-alueiden sekä tehtäväkohtaiseen osaamisen kehittämiseen. Koulutukset soveltuvat kokeneille ammattilaisille ja asentajille, jotka haluavat oppia alan viimeisimmistä innovaatioista ja tulla entistä taitavammaksi omassa tehtävässään.
  2. Insinööreille ja asiantuntijoille tarjoamme koulutuksia liittyen esimerkiksi esihenkilötyöhön, viestintään ja johtamiseen. Koulutusten tavoitteena on vahvistaa henkilöstön osaamista, jotta heillä on valmiudet johtaa niin omia tiimejään kuin haastavia projekteja menestyksekkäästi kohti asetettuja tavoitteita.
  3. Esihenkilöille suunnatut koulutukset antavat tukea käytännön esihenkilötyöhön. Koulutuksissa sisällöt vaihtelevat muutosjohtamisesta kriisinhallintaan ja palkanasetantaan, Koulutusten tavoitteena on auttaa esihenkilöitä kehittämään omaa osaa osaamistaan ja antaa työkaluja tiimien menestyksekkääseen johtamiseen.

Johtaminen Bravidalla

Panostamme johtamiseen Bravidalla. Tarjoamme johtamiskoulutusta kaikille, jotka toimivat esihenkilötyössä