Bravida ja Valio aloittavat yhteistyön

Uutiset

Suomeen tänä keväänä rantautunut taloteknisten ratkaisujen kokonaistoimittaja Bravida on solminut Valio Oy:n kanssa yhteistyösopimuksen kiinteistöpalveluista. Sopimus kattaa muun muassa Valion pääkonttorikiinteistöjen palvelut.

Bravidan uuteen yhteistyösopimukseen Valion kanssa kuuluu Helsingin Pitäjänmäessä sijaitsevien pääkonttorikiinteistöjen tekninen kiinteistönhoito, ylläpito, talotekniset huollot, korjaus- ja saneerauspalvelut sekä Valvomo- ja HelpDesk-palvelut. Sopimus tuo Valion käyttöön Bravidan koko taloteknisen palveluvalikoiman. Valtakunnallisen sopimuksen puitteissa Bravida voi toimittaa palveluja joustavasti myös muihin Valion kohteisiin.

Pohjoismaiden markkinajohtaja taloteknisissä ratkaisuissa otti Suomen markkinoilla näyttävän jalansijan jo alkuvuonna, kun yhtiö osti Halmesvaara Oy:n ja Peko-yhtiöiden liiketoiminnan.

”Valion asiakkuus on Bravidalle tärkeä, sillä olemme parhaimmillamme tämänkaltaisissa haastavissa asiakasympäristöissä. Valiolla on vaativat tuotantoprosessit ja monia erilaisia toimitiloja, joista huolehtimalla voimme tuottaa Valiolle lisäarvoa”, kertoo Bravidan Service-liiketoiminnan johtaja Ilkka Nurmela.

Valio ja Bravida voivat räätälöidä kumppanuuttaan vastaamaan Valion ydintarpeisiin, kustannustehokkuutta vaalien. Jos esimerkiksi jonkun tilan käyttötarkoitus muuttuu, sopimusta voidaan muuttaa sen mukaisesti.

Valion mukaan yhteistyö vaikuttaa lupaavalta jo ennen varsinaista tilojen haltuunottoa. Yhtiössä ollaan tyytyväisiä siihen, että Bravida on antanut Valiolle jo kehitysideoita, vaikka varsinaiseen starttiin on vielä puolitoista kuukautta.

”Valitsimme Bravidan, koska heidän tapansa toimia vaikutti meille parhaalta. Tietysti palvelun hintakin oli yksi valintakriteereistä. Odotamme uusia näkökulmia ja tapoja toimia, joustavuutta, kustannustehokkuutta sekä jatkuvaa toiminnan kehittämistä”, sanoo Valion kiinteistöpäällikkö Heikki Sirkesalo.

Sopimus astuu voimaan 1. lokakuuta 2015. Sopimuksen kestoa tai arvoa ei julkaista.


Lisätiedot
Ilkka Nurmela
Johtaja, Service-liiketoiminta
Bravida Finland
p. +358 400 421 242
ilkka.nurmela@bravida.fi