Bravida ja LähiTapiola aloittavat yhteistyön

Uutiset

Taloteknisten ratkaisujen kokonaistoimittaja Bravida on solminut LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy:n kanssa yhteistyösopimuksen LähiTapiolan kiinteistöjen teknisen huollon palveluiden tuottamisesta. Sopimus kattaa valtakunnallisesti 37 toimitila- ja liikekiinteistöä.

Bravidan uuteen yhteistyösopimukseen LähiTapiolan kanssa kuuluu talotekniset määräaikaishuoltotehtävät ja sopimus tuo LähiTapiolan käyttöön Bravidan koko taloteknisen palveluvalikoiman.

Bravida on Pohjoismaiden markkinajohtaja taloteknisissä ratkaisuissa ja se otti Suomen markkinoilla näyttävän jalansijan alkuvuonna 2015, kun yhtiö osti Halmesvaara Oy:n ja Peko-yhtiöiden liiketoiminnan. Bravida on kasvattanut voimakkaasti sopimusasiakaskantaansa kuluvana vuonna 2016.

"LähiTapiola on Bravidalle uusi tärkeä asiakkuus, jossa pääsemme toteuttamaan kiinteistön käyttäjille sekä omistajalle laajan kirjon ydinosaamistamme. LähiTapiolalla on vahva tahtotila kehittää ja ylläpitää kiinteistöjä sekä luoda ennen kaikkea vuokralaisille optimoidut tilat sekä parhaat olosuhteet. LähiTapiola on valmis modernisoimaan kiinteistöjä vuokralaistarpeiden niin vaatiessa. LähiTapiola arvostaa systemaattista ja ammattitaitoista huoltotoimintaa, jossa Bravidan asiakaslähtöisellä toimintamallilla sekä ammattiosaamisella tulemme tuottamaan asiakkaalle ja sen kiinteistön käyttäjille, vuokralaisille lisäarvoa". Olemme kiitollisia siitä, että LähiTapiola on valinnassaan luottanut Bravidan ammattiosaamiseen, kertoo Bravidan Service-liiketoiminnan johtaja Ilkka Nurmela.

”Bravida menestyi erinomaisesti kilpailutuksessamme, jossa haimme parhaita palveluntuottajia vastaamaan valtakunnallisesti kiinteistökantamme teknisistä palveluista. Meille tärkeintä on vuokralaistemme tyytyväisyys ja palveluiden ja toiminnan jatkuva kehittyminen. Uskomme Bravidan pystyvän ammattitaidollaan ja osaamisellaan vastaamaan tähän haasteeseen erinomaisesti”, sanoo LähiTapiolan kiinteistöjohtaja Reetta Räsänen.

Sopimus astuu voimaan 1. lokakuuta 2016.

Lisätiedot
Ilkka Nurmela
Johtaja, Service-liiketoiminta
Bravida Finland
p. +358 400 421 242