Bravida ja Niam aloittavat yhteistyön

Uutiset

Taloteknisten ratkaisujen kokonaistoimittaja Bravida on solminut kiinteistörahastoja hallinnoivan Niamin kanssa yhteistyösopimuksen kiinteistöpalveluista. Sopimus kattaa Mankkaan Business Parkin kiinteistöt Espoossa.

Bravidan uuteen yhteistyösopimukseen Niamin kanssa kuuluu Espoossa sijaitsevan Mankkaan Business Park -kiinteistöjen päivittäinen tekninen kiinteistönhoito, ylläpito, talotekniset huollot, korjaus- ja saneerauspalvelut, ulkoaluehuolto sekä valvomo- ja HelpDesk-palvelut. Sopimus tuo Niamin käyttöön Bravidan koko taloteknisen palveluvalikoiman.

Pohjoismaiden markkinajohtaja taloteknisissä ratkaisuissa otti Suomen markkinoilla näyttävän jalansijan alkuvuonna 2015, kun yhtiö osti Halmesvaara Oy:n ja Peko-yhtiöiden liiketoiminnan. Bravida on kasvattanut voimakkaasti sopimusasiakaskantaansa kuluvana vuonna.

”Bravida saa nyt solmitun uuden sopimuksen myötä hienon mahdollisuuden tuottaa kiinteistön teknisiä palveluita Niamille. Olemme ylpeitä siitä, että Niam arvostaa Bravidan osaamista ja toimintamalleja, jotka tähtäävät varmistamaan kiinteistön käyttäjille parhaat mahdolliset olosuhteet ja palvelut Bravidan ammattitaitoisella huoltotoiminnalla. Haluamme aktiivisesti tuottaa myös kiinteistön omistajalle lisäarvoa, kuten erilaisia talotekniikan kehitys- ja parannusehdotuksia, jotka tähtäävät muun muassa kiinteistön teknisten järjestelmien elinkaaren pitenemiseen ja energiatehokkuuteen”, kertoo Bravidan Service-liiketoiminnan johtaja Ilkka Nurmela.

”Bravida menestyi erinomaisesti kilpailutuksessamme, jossa haimme parhaita palveluntuottajia vastaamaan Mankkaan Business Park -kiinteistöjen kiinteistöpalveluista. Meille tärkeintä on vuokralaistemme tyytyväisyys, ja uskomme Bravidan pystyvän ammattitaidollaan ja osaamisellaan vastaamaan tähän haasteeseen”, sanoo Mikko Kimpi Niamista.

Sopimus on astunut voimaan 1. syyskuuta 2016.

Lisätiedot

Ilkka Nurmela
Johtaja, Service-liiketoiminta
Bravida Finland
p. +358 400 421 242