Bravida mukana Skanskan tornitalohankkeessa Tampereella

Uutiset

Tampereen keskustaan rakennettavan Luminary-tornitalohankkeen LV-urakoitsijaksi on valittu talotekniikkaan erikoistunut Bravida.

Skanskan asuntoprojektikehityshanke Tampereen Luminary muodostuu kahdesta asuintalosta, joista toinen on 21-kerroksinen tornitalo ja toinen kaksiportainen 7-kerroksinen asuintalo. Luminary sijaitsee Itsenäisyydenkatu 3:ssa Tampereen itäisellä keskusta-alueella. Luminaryssa on yhteensä 188 asuntoa, joiden huoneistopohjat vaihtelevat yksiöstä neljän huoneen koteihin.

Pilviin kurottelevan Luminaryn LV-töiden tekemiseen on valittu talotekniikkaan erikoistunut Bravida. Luminaryn rakennustyöt ovat jo alkaneet ja Bravidan putkiasennustyöt aloitetaan talvella 2017. Luminaryn arvioitu valmistumisajankohta on maaliskuussa 2019.

”Bravida saa sovitun urakan myötä loistavan mahdollisuuden käyttää tehokasta taloteknistä osaamistaan hyödyksi. Lisäksi panostamme sujuvaan yhteistyöhön ja otamme parhaalla mahdollisella tavalla huomioon asiakkaan edun”, kertoo Bravida Pirkanmaan urakointi-liiketoiminnan aluejohtaja Jari Lahti.

Lisätiedot Jari Lahti Urakointi-liiketoiminta, Pirkanmaa Bravida Finland Oy p. +358 50 358 2755 jari.lahti@bravida.fi