Bravidalle Kurikan Kampuksen sähköurakka

Uutiset

Bravida Pohjanmaa (Asentaja Group) on valittu uuden Kurikan Kampuksen sähköurakoitsijaksi. Uudenlainen oppimisympäristö Kurikan Kampus yhdistää ammatillisen koulutuksen ja lukion saman katon alle. 

Kampus muodostuu reilun 12 000 neliön uudisrakennuksesta sekä tontille jäävästä lähes 4000 neliön peruskorjattavasta rakennuksesta. Kampus sijaitsee Huovintie 1:ssä ja siellä tulevat opiskelemaan Sedu Kurikan ja Kurikan lukion 800 opiskelijaa. Kurikan Kampuksen sähköurakoitsijaksi on valittu talotekniikkaan erikoistunut Bravida, kun pääurakoitsijana toimii WasaCon. 

Kampuksen rakennustyöt ovat alkaneet, ja Bravidan sähköasennustyöt alkavat tammikuussa 2017. Koulutyön on tarkoitus alkaa uusissa tiloissa vuodenvaihteessa 2019. ”Kurikan Kampus on vaativa rakennuskohde, mutta uskomme Bravidan pystyvän nykyaikaisella ja kokonaisvaltaisella osaamisella vastaamaan tähän haasteeseen”, sanoo Kiinteistö Oy Kurikan Kampuksen hallituksen puheenjohtaja Martti Pajulammi. ”Olemme ylpeitä valinnastamme ja tavoitteenamme onkin asiakkaan edun mukaisesti paras mahdollinen lopputulos. Kyseessä on merkittävä kohde, jonka näen vievän meitä yrityksenäkin eteenpäin”, toteaa Bravida Pohjanmaan Urakointi-liiketoiminnan aluejohtaja Jonas Björkskog. 

Lisätiedot Jonas Björkskog Aluejohtaja Urakointi-liiketoiminta, Pohjanmaa Bravida Finland Oy p. +358 40 533 7065 jonas.bjorkskog@bravida.fi