Linja-autot kulkevat Vantaalla Bravidan voimalla

Uutiset

Bravida on solminut Vantaan kaupungin omistaman Kiinteistö Oy Kehäsuoran kanssa yhteistyösopimuksen kiinteistöpalveluista. Sopimus kattaa kaksi linja-autovarikkoa.

Bravidan yhteistyösopimukseen Kiinteistö Oy Kehäsuoran kanssa kuuluvat bussivarikot Tuupakassa ja Hakunilassa, joista operoidaan Vantaan suunnan bussiliikennettä. Varikot ovat logistiikkakiinteistöjä, joiden ylläpitopalveluista Bravida vastaa. Palveluihin kuuluvat tekninen kiinteistönhoito, vuosihuollot ja korjauspalvelut ympärivuorokautisine päivystyksineen.

"Logistiikkakiinteistöjen ylläpitopalvelut ovat Bravidan ydinosaamista. Vantaan kaupunki ja kaikki alueella linja-autolla liikkuvat matkaajat hyötyvät teknisesti ammattitaitoisen henkilöstömme kyvystä pitää pyörät pyörimässä", kertoo Bravidan Service-liiketoiminnan johtaja Ilkka Nurmela.

”Julkisen liikenteen toimivuus on tarkkaa työtä. Se vaatii paljon myös varikoilta, joissa tehdään mm. korjaamotöitä. Tehokkuus on tärkeässä asemassa; varikon keskeisen sijainnin lisäksi toiminnan on oltava sujuvaa. Myös kiinteistöjen ylläpidon on oltava suunnitelmallista sekä kustannus- ja energiatehokasta. Pienikin häiriö vaikuttaa heti julkisen liikenteen toimintaan”, sanoo Kiinteistö Oy Kehäsuoran hallituksen puheenjohtaja Kirsi-Marja Lievonen.

Sopimus on astunut voimaan 1. elokuuta 2015.

Lisätiedot
Ilkka Nurmela
Johtaja, Service-liiketoiminta
Bravida Finland
p. +358 400 421 242
ilkka.nurmela@bravida.fi