Bravida toteuttaa koko talotekniikan Härmälänrannan Pilottiin ja Myrskyn Pysäköintiin Tampereella

Bravida ja Skanska ovat tehneet sopimuksen talotekniikan kokonaistoimituksesta Tampereen Härmälänrannan Pilottiin, sen sisäpihalla olevaan korttelitaloon ja alla olevaan Myrsky pysäköintihalliin.

Uutiset

Talotekniikkaan erikoistunut Bravida toteuttaa Härmälänrannan Pilottiin, sen korttelitaloon sekä pysäköintihalliin kaikki talotekniset järjestelmät, joita ovat lämmitys, vesi ja viemäröinti, ilmanvaihto, sähköistys ja automaatio.

– Urakoimalla koko talotekniikan pystymme paremmin vastaamaan siitä, että asennustyöt suoritetaan laadukkaasti ja järjestelmällisesti aikataulussa. Lisäksi tilaajan tarvitsee olla yhteydessä vain yhteen projektipäällikköömme, sanoo Jari Lahti, aluejohtaja Bravida Pirkanmaalta.

Bravida toteuttaa parhaillaan Skanskan Luminary-tornitalohankkeeseen LV-töitä ja yhteistyö jatkuu nyt koko talotekniikan toimituksella.

– Talotekniikka vaikuttaa merkittävästi asukkaiden viihtyvyyteen, joten tekniikan tulee toimia luotettavasti. Uskon, että yhden toimijan kanssa eri talotekniset järjestelmät saadaan yhteen sovitettua paremmin ja rakentamisvaiheen yhteistyö on saumattomampaa, sanoo Perttu Pitkälä, Työpäällikkö Skanska Talonrakennus Oy:stä.

Tampereen Härmälänrantaan rakennettavan 5-8 kerroksisen Pilotin ja pysäköintihalli Myrskyn rakennustyöt ovat jo käynnistyneet ja sen on määrä valmistua kesällä 2018. Pilottiin valmistuu 80 asuntoa vaihdellen yksiöistä neljän huoneen koteihin. Korttelin sisäpuolelle rajautuu yhteispiha, jossa sijaitsee korttelitalo. Yleinen pysäköintihalli on asuinkorttelin alla.

Lisätietoja antaa:
Jari Lahti, aluejohtaja Bravida Pirkanmaa. Puh: +358 50 358 2755