Bravidalle merkittäviä talotekniikkaprojekteja Keski-Suomessa

Uutiset

Bravida aloittaa Keski-Suomessa kolme uutta talotekniikan asennusprojektia. Bravida toteuttaa LVIS-työt Lievestuoreen koululle ja Jyväskylän Kortepohjan ylioppilaskylän A-taloon ja Rentukkaan sekä sähkötyöt Laukaan ekokouluun.

Talotekniikkaan erikoistunut Bravida ja Laukaan kunta ovat tehneet sopimuksen talotekniikan toimituksesta Lievestuoreen kouluun Laurinkylässä. Bravida vastaa lämmitys-, vesi ja viemäröinti-, ilmanvaihto- ja sähköjärjestelmien asennuksesta. Uusi peruskoulu rakennetaan luokkien 3-9 oppilaille. Lisäksi rakennukseen tulee tilat aluekirjastolle, nuorisotiloille sekä kuntosali. Rakennustyöt ovat alkaneen kesäkuussa 2017 ja koulun on määrä valmistua kesällä 2019.

Bravida ja NCC ovat puolestaan tehneet sopimuksen sähköjärjestelmien asentamisesta uuteen Laukaan Ekokouluun. Vaativassa projektissa ekologisuus on keskeisessä roolissa. Ekokouluun on tulossa esikoulu, perusopetuksen luokat 1-6 sekä päiväkoti. Lisäksi tilat on suunniteltu kyläläisten ja yhdistysten monikäyttöiseksi tapahtumaympäristöksi. Rakennustyöt ovat alkaneet helmikuussa 2017 ja Ekokoulun on määrä valmistua keväällä 2018.

Lisäksi Bravida on allekirjoittanut sopimuksen Lemminkäisen kanssa talotekniikkaurakasta Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan A-taloon ja Rentukkaan. Kortepohjan ylioppilaskylässä sijaitsevat tornitalo A ja Rentukka peruskorjataan ja Bravida asentaa talotekniset järjestelmät, joita ovat lämmitys, vesi ja viemäröinti, ilmanvaihto ja sähköistys. Työt ovat käynnistyneet toukokuussa 2017. A-talon ja Rentukan on määrä valmistua vaiheittain vuoden 2018 alkupuolella.

– On erinomaista olla mukana tekemässä lapsille kouluja ja opiskelijoille asuntoja. Sen lisäksi, että meillä on kokemusta vastaavanlaisista uudis- ja saneerauskohteista, meillä on hyvin hiotut toimintamallit, jotka mahdollistavat tällaisten projektien toteuttamisen, sanoo Leo Tolvanen, aluejohtaja Bravida Keski-Suomi.

Lisätietoja antaa:
Leo Tolvanen, aluejohtaja Bravida Keski-Suomi, Puh: +358 400 641 177