Kaksi hienoa messupäivää Kiinteistö-tapahtumassa

Kiitos mukavista tapaamisista ja mielenkiintoisista keskusteluista Kiinteistö 2017 -messuosastollamme käyneille.

Uutiset

Kiinteistö-tapahtuma oli erinomainen - kiitos teille, jotka kävitte osastollamme tekemässä siitä sellaisen. Messuilla oli hyvä tunnelma sekä mukavasti väkeä ja kävijöitä riitti hyvin myös Bravidan osastolle.

Bravidan osastolla kiinnosti erityisesti turvallisuuslaitteet. Kävijät pääsivät kokeilemaan Bravidan omaa Check In-sisäänkirjautumislaitetta, joka on tarkoitettu kiinteistöjen vastaanottotiloihin helpottamaan aulahenkilöstön työkuormaa tai jopa korvaamaan perinteisen aulapalvelun. Lisäksi esittelyssä olivat Bravidan Integra-turvajärjestelmä, jossa on yhdistetty kulunvalvonta- sekä murtohälytinlaitteisto, sekä Artifex, joka on web-pohjainen käyttöliittymä Bravidan Chek In- ja Integra-järjestelmille.

Bravidan osastolla järjestettiin myös arvonta, johon pystyi osallistumaan Check In -laitetta käyttämällä. Arvonnassa Apple iPad Mini 4 -tabletin voitti Lotta Lehmus-Västilä Hämeenlinnasta. Onnea voittajalle!

Kiinteistö, FinnSec, Avita – Audiovisual Expo, Ahsell Expo sekä Cyber Security Nordic -tapahtuma järjestettiin tiistaista keskiviikkoon 26.–27.9.2017 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuma kokosi yhteen kiinteistön ylläpidon, remontoinnin ja isännöinnin ammattilaiset.

Lisätietoja antaa:
viestintä@bravida.fi