As Oy Kaarenjalka 3 linjasaneerataan Bravidan osaamista hyödyntäen

Bravida allekirjoitti sopimuksen As Oy Kaarenjalka 3:n linjasaneeraamisesta.

Uutiset

As Oy Kaarenjalka 3 sijaitsee Helsingin Kontulassa ja käsittää kolme erillistä 8-kerroksista, 3-rappuista taloa. Yhteensä kohteessa on 216 asuntoa. Kohteessa tehdään perinteinen linjasaneeraus. Kohde alkaa loppuvuodesta 2018. Asunnoissa työt alkavat 7.1 2019 ja päättyvät joulukuussa 2019. Koko kohde luovutetaan alkuvuodesta 2020. As Oy Kaarenjalka 3:n linjasaneeraus toteutetaan Bravida Finland Oy:n pääurakkana ja hankeen arvonlisäverollinen kokonaisarvo on noin 9 m€. 

As Oy Kaarenjalka 3 on yksi pääkaupunkiseudun suurimmista linjasaneerausprojekteista ja toteutetaan nopeutetulla kokonaisläpimenoaikataululla. Hankkeen kesto on asuntojen osalta vain vajaa vuosi ja huoneistokohtainenkin haitta-aika vain 6-8 viikkoa. Hanke on hyvä jatkumo vuosi sitten valmistuneelle ryhmäkorjaushanke Keinutielle, joka oli kokoluokassaan lähes vastaava ja voitti vuoden 2017 vuoden putkiremonttipalkinnon. Hankkeessa hyödynnetään aikaisempaa kokemusta alueen rakennuksista ja rakennustyylistä. Myös tilaajapuolen tutut toimijat luovat hyvän pohjan onnistuneelle yhteistyölle ja työmaahengelle, kertoo yksikönjohtaja Juha Silovaara Bravida Finland Oy:stä.

– Haluamme taloyhtiömme 50-vuotisjuhlavuonna jatkaa strategiaamme ja varmistaa kiinteistöjemme arvon mahdollisimman pitkälle tulevaisuuteen. Siksi valitsimme tähän asti suurimpaan hankkeeseemme luotettavan kumppanin, joka erottui kokonaisuutena muista hyvistä vaihtoehdoista. Painotukset valinnassa olivat muun muassa läpimenoaikataulujen nopeuden lisäksi asukaslähtöisessä toimintamallissa, jotka ovat todistetusti toteutuneet heidän aikaisemmissa vastaavissa kohteissa, sanoo As Oy Kaarenjalka 3:n hallitus tiedotteessaan.

Lisätietoja antaa:

Juha Silovaara, yksikönjohtaja, Bravida Finland Oy. Puh: +358 400 801 272