Bravida mukana Helsinki-Vantaan lentoaseman laajennusurakassa

Bravida ja YIT Talo Oy ovat solmineet sopimuksen lentoasemalla rakenteilla olevan laajennuksen länsisiiven IV-urakasta.

Uutiset

Finavia rakennuttaa Helsinki-Vantaan lentoaseman Non-Schengen-alueen laajennusta. Länsisiipeen sisältyy kokonaisuudessaan yhdeksän uutta laajarunkokonepaikkaa terminaalitiloineen. Rakennusosan bruttoala on noin 34 400 br-m2 (~228 000 br-m3). Bravida Finland Oy vastaa alueen IV-töistä.

 – Hankkeen onnistumisen kannalta tärkeää on työnjohdon ja asennusporukan yhteistyökyky, joustavuus ja lisäresurssien saatavuus tarvittaessa. Lisäksi on tärkeää ymmärtää haasteet, joita ympäröivä toimiva lentokenttä tuo rakentamiselle. Bravidan valintaan toimittajaksi vaikutti kilpailukyinen hinta sekä hyvät referenssit, kertoo Roope Timonen, vastaava työnjohtaja, YIT Talo Oy.

– Olemme olleet terminaalin laajennusurakoiden urakkakilpailuissa aiemminkin mukana ja kolmena edellisellä kerralla päässeet tarjousneuvotteluihin tilaajan kanssa. Emme silti lannistuneet kovassa tarjouskilpailussa ja nyt neljännen kerran jälkeen pääsimme myös sopimukseen asti. Otamme innostuneena vaativan projektin haasteen vastaan ja pääsemme näyttämään Bravidan osaamista myös lentokenttäprojekteissa, sanoo Pekka Partanen, yksikönjohtaja, Bravida Finland Oy.

Lentoaseman Non-Schengen-alueen laajennus valmistuu kokonaisuudessaan vuoden 2020 kuluessa.

Lisätietoja antaa:

Timo Savimäki, aluejohtaja, Bravida Finland Oy. Puh: +358 40 561 1856