Bravida laajentaa asiakastarjontaa aurinkoenergiaratkaisuihin

Bravida ostaa osake-enemmistön suomalaisesta Savon Aurinkoenergia Oy:stä ja näin laajentaa osaamistaan aurinkoenergiaratkaisuihin. Ostettavalla yrityksellä on 63 työntekijää ja sen liikevaihto vuonna 2019 oli 9 miljoonaa euroa.

Uutiset

Savon Aurinkoenergia Oy on kasvava kotimainen energiayhtiö, joka myy aurinkoenergiaratkaisuja kotitalouksille ja yrityksille. Yhtiön kotipaikka on Kuopiossa, mutta palveluita tarjotaan asiakkaille ympäri Suomea.

Aurinkoenergia on uusiutuva energialähde ja sen käyttö on voimakkaassa kasvussa Suomessa. Yritysosto tukee Bravida-konsernin kestävän kehityksen strategiaa.

–  Yrityskaupalla saamme vankan pohjan uusiutuvaan energiaan perustuvan asiakastarjooman kehittämiseen Suomessa. Odotamme innolla tulevaa yhteistyötämme, sanoo Marko Holopainen, Bravida Finlandin toimitusjohtaja.

–  Tämä järjestely antaa meille tulevaisuudessa loistavat kasvu- ja kehittymismahdollisuudet sanoo Arttu Voutilainen, Savon Aurinkoenergia Oy:n toimitusjohtaja.

Yrityskauppa astuu voimaan 20.5.2020.

Tämä on Bravidan seitsemäs yritysosto Suomessa. Vuonna 2015 Bravida osti Peko-konsernin sekä Halmesvaara-konsernin. Tämän jälkeen Bravida on kasvanut Asentaja Groupin, Adison Oy:n, Ab Hangö Elektriska - Hangon Sähkö Oy:n ja Jyväskylän LVI-Palvelu Oy:n yritysostoilla.

Lisätietoja antaa:
Marko Holopainen, toimitusjohtaja, Bravida Finland Oy. Puh: +358 400 458158.