Bravida Finlandilla vahva toinen neljännes

Talotekniikan yhtiö Bravida jatkoi vahvaa kasvuaan Suomessa toisella vuosineljänneksellä. Bravida Finlandin liikevaihto kasvoi euroissa mitattuna ilman valuuttakurssimuutosten huomioimista 27,9 prosenttia 39,4 miljoonaan euroon. Yhtiön liikevoitto (EBITA) lähes kaksinkertaistui ja oli 1,6 miljoonaa euroa. Kasvua tuli tasaisesti sekä orgaanisesti että yritysostojen ansiosta.

Uutiset

 ”Onnistuimme lisäämään myyntiä niin urakoinnissa kuin huoltopalveluissa. Kiitos siitä henkilöstölle ja asiakkaille. Markkinat ovat selvästi toipumassa koronasta, mutta materiaalien hinnat ja saatavuus aiheuttavat epävakautta. Jatkossa haemme edelleen kasvua myös yrityskaupoilla”, Bravida Finlandin toimitusjohtaja Marko Holopainen lupaa.

Bravida Finlandin uudet tilaukset olivat viime vuoden vastaavaa ajankohtaa selvästi suuremmat, 42,4 miljoonaa euroa. Tilauskanta oli 79,5 miljoonaa euroa.

”Uusia tilauksia tuli euroissa mitattuna noin 35 % enemmän kuin vuosi sitten. Loppuvuoden osalta voimme olla kohtuullisen luottavaisia, vaikka epävarmuustekijöitä yhä riittää”, Holopainen sanoo.
 

Ilmastotietoisuus lisää kysyntää

Bravida kehittää uusia ilmastoystävällisiä palveluita. GreenHub on fossiiliton palvelukonsepti, joka on tarjolla nyt yhdeksässä kaupungissa Pohjoismaissa. Bravida Charge tuo kokonaisratkaisun sähköautojen lataamiseen ja maksujen hallintaan.

”Kestävien ilmastotietoisten ratkaisujen kysyntä kasvaa, mikä vaikuttaa koko markkinoiden kasvuun", Marko Holopainen sanoo.

Bravida-konsernin liikevaihto oli huhti-kesäkuussa 544 miljoonaa euroa ja liikevoitto 5,9 prosenttia, molemmissa kasvua kolme prosenttia edellisvuodesta.

Lue konsernin kvartaaliraportti täältä https://www.bravida.fi/investors/

 

Lisätietoja:

Marko Holopainen
toimitusjohtaja, Bravida Finland Oy
p. 0400 458 158

marko.holopainen@bravida.fi