Bravida laajentaa palvelutarjontaansa

Bravida ostaa suomalaisen Sarjametalli Talotekniikka Oy:n ja laajentaa näin palvelutarjontaansa. Ostettavalla yrityksellä on noin 20 työntekijää ja sen liikevaihto on noin 11 miljoonaa euroa.

Uutiset

Sarjametalli Talotekniikka Oy toimii ilmanvaihtourakoitsijana erityisesti asuntorakennussegmentissä Etelä-Suomen alueella. Yritysoston myötä Bravidan asema Etelä-Suomessa vahvistuu entisestään.
      
– Bravidan strategia on kasvaa Suomessa. Yritysoston kautta ilmanvaihtourakoinnin tarjontamme laajentuu Etelä-Suomessa myös asuntojen uudisrakentamiseen. Sarjametalli Talotekniikka Oy on hyvin toimiva ilmanvaihtoyritys, jolla on asiantunteva henkilöstö ja johto. Saamme hyvän pohjan kehittää toimintaamme yhdessä, sanoo Marko Holopainen, Bravida Finlandin toimitusjohtaja.

– Olemme Sarjametalli Talotekniikka Oy:ssä määrätietoisesti kasvaneet johtavaksi asuntoilmanvaihdon urakoitsijaksi pääkaupunkiseudulla viime vuosina. Olemme erittäin iloisia tästä yrityskaupasta, joka avaa mahdollisuuksia tulevaisuutemme suhteen. Haluamme jatkossa tarjota asiakkaillemme entistä laadukkaampaa ja kilpailukykyisempää palvelua tässä ympäristössä, jossa vaativuustaso asuntoilmanvaihtoa kohti on kasvanut viime vuosina merkittävästi ja kasvaa edelleen, sanoo Markus Nyman, Sarjametalli Talotekniikka Oy:n toimitusjohtaja.

Yrityskauppa astuu voimaan 1.11.2021.


Tämä on Bravidan kymmenes yritys-/liiketoimintaosto Suomessa. Vuonna 2015 Bravida osti Peko-konsernin sekä Halmesvaara-konsernin. Tämän jälkeen Bravida on kasvanut Asentaja Groupin, Adison Oy:n, Ab Hangö Elektriska - Hangon Sähkö Oy:n, Jyväskylän LVI-Palvelu Oy:n, Savon Aurinkoenergia Oy:n, SKM Service Oy:n ja Assemblinin tiettyjen automaatioyksiköiden ostoilla.
 

Lisätietoja antaa:
Marko Holopainen, toimitusjohtaja, Bravida Finland Oy. Puh: +358 400 458158.