Bravida lanseeraa nopeat ja fossiilittomat GreenHub-palvelut kaikkialla Pohjoismaissa

Bravidan autokannan sähköistämisen lisäksi myös vaihtoehtoisten liikennevälineiden käyttö laajenee koko konsernissa 1. syyskuuta alkaen. GreenHub-konseptissa liikutaan asiakaskohteiden välillä ainoastaan päästövapaasti esimerkiksi polkupyörillä, sähköpotkulaudoilla ja kävellen. GreenHub mullistaa talotekniikka-alan  palvelutoimitukset suurissa kaupungeissa, ja fossiilisten polttoaineiden käytön lopettamisen lisäksi se myös nopeuttaa palvelua.

Uutiset

GreenHub lanseerattiin onnistuneesti Norjassa syksyllä 2020. Nyt hanke laajenee viiteen pohjoismaiseen kaupunkiin: Tukholmaan, Göteborgiin, Kööpenhaminaan, Århusiin ja Helsinkiin. Bravidan keskeinen sijainti kaupungeissa mahdollistaa palvelutoimitukset aiemmin käytettyjen autojen sijaan esimerkiksi polkupyörällä, sähköpotkulaudalla tai kävellen. Tavoitteena on edistää kaikin mahdollisin keinoin YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamista vuoteen 2030 mennessä.

- GreenHub muuttaa alan perinteisiä huoltopalveluiden toimitustapoja. Olen ylpeä siitä, että Bravida ottaa ison askeleen ja näyttää kaapin paikan hiilineutraalissa liikkumisessa. Tuntuu hyvältä ja itsestään selvältä olla eturintamassa vihreitä huoltopalveluita tarjoavana yrityksenä", toteaa Bravidan konsernijohtaja Mattias Johansson.

Bravida panostaa kiinteistöjen ylläpitoon ja energiatehokkuuden parantamiseen kestävän tulevaisuuden näkökulmasta, ja päästövapaat palvelutoimitukset ovat siinä avainasemassa. GreenHub ei ainoastaan vähennä päästöjä, vaan myös parantaa toimitusaikoja huomattavasti, sillä aikaa ei enää kulu ruuhkassa jonottamiseen ja pysäköintipaikan etsimiseen.

- Voimme tavoittaa ja kohdata asiakkaamme aivan uudella tavalla. Se vahvistaa asemaamme service-palveluissa ja kestävässä kehityksessä ja lisäksi parantaa sekä meidän että asiakkaidemme kannattavuutta. Vihreät pääkaupungit ovat tulevaisuutta, ja olen siksi erittäin ylpeä siitä, että voimme nyt olla Pohjoismaiden suurimpien kaupunkien keskustoissa toimiva vihreä palvelukumppani", kommentoi Bravidan konsernijohtaja Mattias Johansson.

Lanseeraamalla uusia ilmastoälykkäitä ratkaisuja Bravida on edelläkävijänä rakentamassa kestävää tulevaisuutta nykyiselle ja seuraavalle sukupolvelle. GreenHub lanseerataan 1.9.2021.

Lisätietoja antaa:
Liselotte Stray, Group Press Manager
liselotte.stray@bravida.se
+46 76 852 38 11