Bravida monipuolistaa palvelutarjontaansa

Bravida ostaa suomalaisen SKM Service Oy:n ja monipuolistaa näin palvelutarjontaansa. Ostettavalla yrityksellä on noin 20 työntekijää ja sen liikevaihto on noin 13 miljoonaa euroa.

  • Lehdistötiedotteet

SKM Service Oy on teollisuuden palveluita tarjoava yritys, jonka osaamisalueina ovat erilaiset teollisuuden putkistoprojektit, niihin liittyvät oheistuotteet ja huoltopalvelut.

– Bravidan strategia on kasvaa Suomessa. Yritysoston kautta meistä tulee entistä vahvempi Pohjanmaan alueella ja myöskin maanlaajuisesti. SKM Service Oy on hyvin toimiva teollisuuden putkistoprojekteihin ja -huoltoihin keskittyvä yritys, jolla on asiantunteva henkilöstö ja johto. Saamme hyvän pohjan kehittää toimintaamme yhdessä, sanoo Marko Holopainen, Bravida Finlandin toimitusjohtaja.

– SKM Service Oy on alusta saakka tähdännyt alallaan johtavaksi yritykseksi Suomessa. Tämä on loistava mahdollisuus nousta uudelle tasolle ja tarjota asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisempaa palvelua, sekä laajentaa asiakaspintaa uusille liiketoiminta-alueille. SKM Service Oy ja sen osakkuusyhtiöt jatkavat samalla henkilöstöllä mutta entistä vahvempana tulevaisuuteen, sanoo Marko Junttila, SKM Service Oy:n toimitusjohtaja.

Yrityskauppa astuu voimaan 1.3.2021.

Tämä on Bravidan kahdeksas yritysosto Suomessa. Vuonna 2015 Bravida osti Peko-konsernin sekä Halmesvaara-konsernin. Tämän jälkeen Bravida on kasvanut Asentaja Groupin, Adison Oy:n, Ab Hangö Elektriska - Hangon Sähkö Oy:n, Jyväskylän LVI-Palvelu Oy:n ja Savon Aurinkoenergia Oy:n yritysostoilla.

Lisätietoja antaa:
Marko Holopainen, toimitusjohtaja, Bravida Finland Oy. Puh: +358 400 458158.