Hyvin toimivalla kiinteistöllä on merkitystä – Bravida vahvistaa automaatio-osaamistaan

Bravidan visiona on tarjota asiakkaille mahdollisuus kehittää kiinteistön koko potentiaalia. Haluamme tarjota asiakkaillemme ratkaisuja, jotka parantavat kiinteistön toimivuutta, pidentävät kiinteistön elinkaarta sekä tarjoavat huolettomuutta ja vakautta. Ratkaisuillamme autamme asiakkaitamme vähentämään heidän ilmastovaikutustaan esimerkiksi käyttämiemme materiaalien, energiaoptimoinnin sekä etävalvonnan avulla. Yksi tärkeä osa-alue muutoksessa on automaatio.

Uutiset

Bravidan tavoitteena on vahvistaa koko konsernin automaatio-osaamista. Syyskuussa tehdyn liiketoimintakaupan myötä Bravida Finlandin automaatioyksikkö vahvistui 65 automaation ammattilaisella kun Bravida Finland Oy osti Assemblinin Helsingin rakennusautomaation projektiyksikön ja projekteihin liittyvän takuuajan huoltoon tarvittavat resurssit sekä Hyvinkään ja Tampereen rakennusautomaation projekti-, huolto- ja kunnossapitopitoyksiköt.

Asiakaspalvelu jatkuu kuten ennenkin

Ostettujen yksiköiden asiakkaita palvellaan myös jatkossa samalla rautaisella ammattitaidolla kuin ennenkin. Asiakasyhteyshenkilöt ja palvelut pysyvät samoina, vain yrityksen nimi on muuttunut. Sama tuttu ja osaava tiimi on jo vuodesta 2006 toteuttanut tuhansia rakennusautomaatioprojekteja Helsingin, Hyvinkään ja Tampereen alueella.

Rakennusautomaatiojärjestelmä DEOS

DEOS-rakennusautomaatiojärjestelmä on käytössä myös Bravidalla. Olemassa oleviin palveluratkaisuihin liiketoimintakauppa ei siis vaikuta. DEOS-järjestelmä tarjoaa niin vanhoille kuin uusillekin asiakkaille varman, helpon ja räätälöitävän palveluratkaisun.

Rakennusautomaatio on keskeinen osa tulevaisuuden älykkäitä rakennuksia! Pyydä tarjous automaatioratkaisuistamme automaatio@bravida.fi!