Bravida Finland ostaa Polar 2000 Oy:n ja laajentaa prosessiteollisuusosaamistaan

Bravida ostaa suomalaisen Polar 2000 Oy:n ja laajentaa näin prosessiteollisuusosaamistaan Itä-Suomessa. Ostettavalla yrityksellä on noin 44 työntekijää ja sen liikevaihto on noin 4,8 miljoonaa euroa.

Uutiset

Lehdistötiedote
7. heinäkuuta 2022

Polar 2000 Oy tekee teollisuudelle erilaisia sähkö-, automaatio- ja teleurakoita sekä kunnossapitotöitä. Yrityksellä on toimipisteitä Lappeenrannassa, Imatralla ja Kouvolassa.

– Bravidan strategia on kasvaa Suomessa. Yritysoston kautta teollisuuden service-palvelumme laajenevat Itä-Suomessa. Polar 2000 Oy on hyvin toimiva yritys, jolla on asiantunteva henkilöstö ja johto. Saamme hyvän pohjan kehittää toimintaamme yhdessä, sanoo Marko Holopainen, Bravida Finlandin toimitusjohtaja.

– Tämä on erinomainen mahdollisuus Polar 2000 Oy:lle tarjota asiakkailleen entistä laadukkaampaa ja kokonaisvaltaisempaa palvelua sekä toimia yhä useammalla paikkakunnalla tulevaisuudessa. Bravida Finland Oy:stä huokuu yhdessä tekemisen henki ja pystymme kaupan myötä nostamaan toimintamme uudelle tasolle, sanoo Ami Hannola, Polar 2000 Oy:n toimitusjohtaja.

Yrityskauppa astuu voimaan arviolta 31.8.2022.

Tämä on Bravidan yhdestoista yritys-/liiketoimintaosto Suomessa.