Bravida laajentaa toimintaansa Lounais-Suomeen

Bravida ostaa suomalaisen LVI-Press Oy:n ja laajentaa näin toimintaansa Lounais-Suomeen. Ostettavalla yrityksellä on noin 20 työntekijää ja sen liikevaihto oli vuonna 2021 noin 3,7 miljoonaa euroa.

Uutiset

LVI-Press Oy tarjoaa monipuolisia LVI-urakointipalveluita Lounais-Suomen alueella. Yrityksen palvelutarjontaan kuuluvat linjasaneeraukset, uudiskohteiden LVI-toteutukset sekä LVI-korjausrakentaminen. Yrityksen toimipiste sijaitsee Raisiossa.

– Bravidalla on selkeä strategia kasvaa Suomessa. Yrityskauppa edistää Bravidan alueellista laajenemista Suomessa. Olen iloinen, että voimme jatkossa tarjota palveluitamme myös Lounais-Suomen alueella. Toivotan LVI-Press Oy:n henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi Bravidalle, sanoo Marko Holopainen, Bravida Finland Oy:n toimitusjohtaja.

– Lounais-Suomessa toimivan LVI-Press Oy:n kasvu on ollut vahvaa ja sen tekeminen on ollut laadukasta. Omistajastrategian mukaisesti on aika siirtyä seuraavaan kasvuloikkaan. Yrityskauppa tuo vahvat hartiat toiminnan kehittämiselle, joten asiakkaat saavat entistä parempaa ja monipuolisempaa palvelua. Olemme erittäin iloisia tästä yrityskaupasta Bravidan kanssa. Kauppa tuo meille kilpailukykyisemmät mahdollisuudet, sanoo LVI-Press Oy:n toimitusjohtaja Janne Kauppinen.

Yrityskauppa astuu voimaan 1.1.2023.

Tämä on Bravidan kahdestoista yritys-/liiketoimintaosto Suomessa.

Lisätietoja antaa:
Marko Holopainen, toimitusjohtaja, Bravida Finland Oy
Puh: +358 400 458158