Bravida osallistui Pohjanmaan Expon Smart Energy -messuille

Bravida osallistui Pohjanmaan Expon Smart Energy -messuille viime viikolla. Messut käsittelivät energiainfrastruktuuria ja sen kehitystä, sekä kiinteistöjen kestävää kehitystä erityisesti rakennusautomaatiossa ja teknologiassa.

Uutiset

Tapahtuma ja messut kestivät koko viime viikon ja Bravida osallistui niille keskiviikkona Smart Energy -messuilla. Edustajina Bravidalta oli Dennis Sundqvist, Kim Sund ja Jens Björkskog. "Olimme messuilla esittelemässä Bravidan palveluita. Kärkenä meillä oli ensisijaisesti Bravida Charge ja Greenhub." Sundqvist kertoo.

Bravida Charge on Bravidan sähköautojen latauspalvelu, joka tarjoaa asiakkaille turvallisen ja luotettavan ajoneuvojen latauksen. Messuilla Bravidan pisteen toinen teema GreenHub, on fossiilittomasti service-palveluja tarjoava palvelu, jossa sähköisillä kulkuneuvoilla päästään ketterästi asiakaskohteisiin.

Smart Energy messuilla järjestettiin messujen lisäksi seminaareja ja puheenvuoroja jotka keskittyivät monipuolisten rakennusprojektien sisältämään yhteistyöhön sekä digitalisaation mahdollisuuksiin.

"Oli mielenkiintoista päästä pitkästä aikaa keskustelemaan yhteistyökumppanien ja asiakkaiden sekä potentiaalisten asiakkaiden kanssa." Sundqvist kiteyttää.