Antti Nevala aloittaa 1.3.2023 Bravida Finland Oy:n Keski-Suomen servicen yksikönjohtajana

Bravida Finland onnittelee Antti Nevalaa, joka aloittaa Bravida Finland Oy:n Keski-Suomen servicen yksikönjohtajana 1.3.2023 Arto Kokkosen jäädessä sapattivapaalle. 

Uutiset

”Odotan, että saamme yhdessä tiimimme kanssa kasvatettua kannattavaa, laadukasta, asiakaslähtöistä huoltotoimintaa Keski-Suomessa. Tavoitteena on monipuolistaa paikallista tarjoamaa ja tuoda asiakkaille ratkaisuja hiilijalanjäljen pienentämiseen, sekä sähköistyvän liikenteen mukanaan tuomiin mahdollisuuksiin, unohtamatta perinteistä teknisten huoltojen tekemistä. Meillä huollon tekee aina tekniikan koulutuksen saanut ammattilainen, jolloin varmistamme parhaan mahdollisen tuloksen ja laitteiston elinkaaren maksimoinnin”, Antti kertoo ajatuksistaan.

”Bravida on suuri yritys. Vaikka toimimmekin erittäin menestyksellisesti talotekniikan urakoinnin puolella, on ehkä tavallisille ihmisille toiminnan fyysisesti näkyvin muoto, eli kiinteistötekninen huolto- ja korjaustoiminta, vielä verraten vierasta. Tekijöiden ja organisaation osaamisesta ei tässä pumpussa ole pulaa, joten voimme lähteä pystyssä päin kohti kasvua, täällä ei jarrutella!”

Antille tyytyväiset asiakkaat tuottavat iloa myös hänelle itselleen. ”On hienoa, että voimme auttaa ja huolehtia asiakkaidemme kiinteistöistä heidän puolestaan. Asiakkaan tyytyväisyydestä tulee myös hyvä mieli työntekijöille, joka osaltaan nostattaa henkilöstön viihtyvyyttä ja kasvattaa yhteishenkeä työyhteisössä.” Antille tiimipelaaminen jokapäiväisessä työssä on tärkeää ja esihenkilönä hän haluaa motivoida tiimiään.

”Olen erittäin iloinen, että saan olla osa tätä organisaatiota ja kiitän yrityksen minuun osoittamasta luottamuksesta!”