Bravida Finland Oy ostaa Hämeen Kiinteistöautomaatio Oy:n ja laajentaa automaatio-osaamistaan

Bravida ostaa suomalaisen Hämeen Kiinteistöautomaatio Oy:n ja laajentaa näin automaatio-osaamistaan Etelä-Suomessa. Ostettavalla yrityksellä on noin 17 työntekijää ja sen liikevaihto on noin 2,6 miljoonaa euroa.

Uutiset Yrityskauppa Lahti

Lehdistötiedote
16. toukokuuta 2023

Hämeen Kiinteistöautomaatio Oy tarjoaa kiinteistöihin erilaisia sähköiseen kiinteistötekniikkaan ja keskitettyyn kiinteistöautomaatioon liittyviä urakointi-, energiaparannus- ja talotekniikkahuoltopalveluita. Yrityksen toimipiste on Lahdessa.

– Strateginen tavoitteemme on vahvistaa automaatio-osaamista koko konsernissa. Olemme erittäin iloisia saadessamme joukkoomme lisää automaation ammattilaisia. Pystymme jatkossa palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin automaatiopalveluissa, sanoo Marko Holopainen, Bravida Finlandin toimitusjohtaja.

– Hämeen Kiinteistöautomaatio Oy halusi varmistaa, että jatkossakin voimme tarjota laadukkaita sähköisen talotekniikan palveluita alueellamme ja voimme vastata yhä kasvavaan kysynnän tarpeisiin. Bravida oli luonnollinen valintamme jo hyväksi havaitun yhteystyön johdosta, sanoo Jarmo Ahonen, Hämeen Kiinteistöautomaatio Oy:n toimitusjohtaja.

Yrityskauppa astuu voimaan arviolta 31.5.2023.

Tämä on Bravidan neljästoista yritys-/liiketoimintaosto Suomessa.

Lisätietoja antaa:
Marko Holopainen
toimitusjohtaja
marko.holopainen@bravida.fi
Puh: +358 40 045 8158